Primele imagini cu fetița lui Catrinel Menghia. Cu cine seamănă și cine e tatăl

Madlen Moraru 10.07.2020, 16:10

Cu un an în urmă, Catrinel Menghia a devenit pentru prima dată mămică. Cunoscuta actriță din România a avut parte de multe curiozități din partea fanilor, legate de acest subiect. Mulți s-au întrebat și cine este tatăl fetiței sale, ce pare să îi fi completat viața în toată această perioadă.

Primele imagini cu fetița lui Catrinel Menghia. Cu cine seamănă și cine e tatăl

Catrinel Menghia este o mămică foarte dedicată, iar fetița ei, Caroline Leon, pare să reprezinte cea mai mare preocupare a ei din prezent. Fetița a venit pe lume anul trecut și fanii au avut ocazia să o cunoască până acum și de pe contul de Instagram al vedetei. Celebra brunetă își ține fanii la curent adesea cu tot soiul de postări inedite, în mediul online. Totodată, mulți au remarcat că micuța a moștenit-o pe mama ei superbă la nivelul apariției.

Primele imagini cu fetița lui Catrinel Menghia. Cu cine seamănă și cine e tatăl
Catrinel Marlon a devenit mamă cu un an în urmă și fanii sunt topiți după pozele cu bebelușul ei

Catrinel Menghia locuiește de foarte mulți ani departe de România. Aceasta a preferat să plece în Italia, unde s-a stabilit și fiind și o rampă de lansare mai bună pentru manechin. Totodată, în afara țării au însoțit-o și părinții, pentru că ea locuiește în străinătate cu mama și tatăl ei. Dar și cu partenerul său de viață cu care o are pe micuța Caroline Leon. Este vorba despre producătorul de film Massimiliano Di Lodovico. Fetița lui Catrinel Menghia îi seamănă acesteia foarte mult, după cum au constatat și fanii, având ochii mari și foarte expresivi.

În pozele din mediul online, toată lumea a putut vedea că adesea Catrinel Menghia are activități cu fiica ei. Atunci când nu sunt la plajă, activitățile de familie sunt completate perfect de cele în compania câinelui familiei. Se pare că vedeta a dorit să își obișnuiască micuța cu un animal de companie, încă de la cea mai fragedă vârstă. Tot pe Instagram, fanii au putut să remarce și cum arată sora lui Catrinel, într-o astfel de poză publicată recent. Cele două, ea și Lorena, seamănă precum două picături de apă.

Urmăriți Impact.ro și pe