Prima reacție a lui Marcel Pavel, după ce a fost infectat cu noul virus. Ce se întâmplă, acum, cu artistul de la Te Cunosc De Undeva

Iancu Andreea 19.06.2020, 09:25

Întreaga Românie a fost șocată la auzul veștii privind starea de sănătate a lui Marcel Pavel. Artistul a fost testat pozitiv cu coronavirus și se află de două zile internat în spital. Dacă inițial starea cântărețului a fost una îngrijorătoare, acum Marcel începe să se refacă. Cu toate acestea, persoanele cu care artistul a intrat în contact sunt și ele testate pentru coronavirus.

Cum a ajuns Marcel Pavel infectat cu COVID-19

Într-un interviu în exclusivitate la Sinteza zilei, Marcel Pavel a povestit cum a aflat că este infectat cu noul coronavirus. Se pare că timpul petrecut la filmările pentru emisiunea Te cunosc de undeva l-au făcut să se aleagă cu o dublă pneumonie.

Acum 5 zile a apărut pneumonia, după filmări. Temperatura din platoul de filmare este cam de 40 de grade pentru că sunt luminile acelea. Noi avem o cameră unde stăm toți și ne relaxăm. Acolo stăm câte două ore și sunt 17 grade, deci o diferență de 23 de grade.

Și aici a fost o problemă că eu am făcut șoc termic. Nu mi-am dat seama, că de obicei mă feresc de asemenea lucruri. Acolo nu se poate sta decât cu aer condiționat că altfel de sufoci. Și iată că am primit o dublă pneumonie. Prima dată am avut o sinuzită, au fost afectate căile respiratorii superioare, apoi s-a lăsat pe piept totul și s-a descoperit, pentru că am avut inspirația să fac o investigație pulmonară, că am dublă pneumonie”, a povestit Marcel Pavel, conform Antena 3.

Marcel Pavel, mesaj din spital Foto - Instagram
Marcel Pavel, mesaj din spital
Foto – Instagram

Primul mesaj al artistului de pe patul de spital

În urmă cu câteva minute, cântărețul Marcel Pavel a decis să transmită un mesaj către fanii săi. Acesta se află în continuare în spital, la Matei Balș, însă într-o stare bună. Artistul mărturisește că așteaptă să își revină pentru a-și relua activitatea.

Bună dimineața, dragi prieteni! În ultimele zile am trecut prin momente cumplite si de aceea este lesne de înțeles că nu am mai apărut aici pe rețelele de socializare!

Regretul cel mai mare a fost acela că mass-media nu se dezminte niciodată, câteva excepții făcând doar anumite publicații si posturi de tv de știri (Antena 3 , Realitatea tv și România tv) care au dat știrile la modul foarte corect privind starea mea de sănătate și cauzele reale ale acestei nenorociri care s-a abătut asupra mea, contactând o dublă pneumonie și corelată cu acest nenorocit de Covid-19, fiindu-mi aproape fatale!

Celelalte publicații și posturi tv m-au desființat efectiv, comportându-se precum hienele! Așa își ajută presa din România semenii când sunt la un pas de moarte! Acum cu ajutorul bunului Dumnezeu și a întreg personalului Institutului „Matei Balș”, condus impecabil de către dl STREINU CERCEL, am fost salvat, dar mai având încă o perioadă dificilă de trecut și voi reveni la viață, cum s-ar spune!

Mă plec în fața acestor eroi pentru priceperea, gesturile și eforturile extraordinare ale medicilor, asistentele medicale, infirmierelor a Institutului „Matei Balș”.

Le mulțumesc în mod special doamnei doctor Livia Hara (coincidența este aceea că doamna doctor a copilărit cu mine pe meleagurile orașului Câmpulung Muscel, fiindu-mi și colegă de școală muzică, amândoi luând premiu cu coroniță în fiecare an, dânsa fiind pianistă la acea vreme iar eu violoncelist), și mii de mulțumiri domnului Streinu Cercel!

P.S. Dragi prieteni, vă mulțumesc din adâncul inimii pentru gândurile bune și susținere! Dumnezeu să ne ocrotească și să ne binecuvânteze! Amin!, scrie Marcel Pavel pe contul său de socializare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...