Prezentator de la Pro TV, bătut cu ouă în direct. Telespectatorii au crezut că nu văd bine. Foto

Iancu Andreea, Alexandru Teodorescu 24.06.2021, 16:01
Prezentator de la Pro TV, bătut cu ouă în direct. Telespectatorii au crezut că nu văd bine. Foto

Un prezentator de la Pro TV a avut parte de o experiență neașteptată, după ce a fost bătut cu ouă în direct. Telespectatorii care au urmărit cea mai recentă ediție a emisiunii “Vorbește lumea” au rămas muți de uimire la vederea imaginilor în care unul dintre amfitrionii formatului are parte de momente incredibile. Totul a pornit de la un joc, desfășurat în platoul emisiunii, însă nimeni nu se aștepta ca finalul să se lase cu ouă sparte.

Motivul pentru care un prezentator de la Pro TV a fost bătut cu ouă în direct

În urmă cu doar o săptămână, echipa emisiunii “Vorbește lumea” se bucura să își mărească gașca cu nume noi și proaspete în televiziune. Astfel, după plecarea Lorei, care a decis să se axeze pe proiectele sale artistice, locul său a fost ocupat de alte vedete cunoscute din showbiz-ul autohton. Alături de Cove a apărut frumoasa Sore, artista fiind și cea care a prezentat primele ediții ale emisiunii, la debutul său pe sticlă. Pe de altă parte, și Jorge s-a alăturat găștii vesele a matinalului, celebrul artist înlocuindu-l o perioadă pe Cove la cârma emisiunii. Puși mereu pe șotii, noii prezentatori au dat startul unui joc amuzant, care presupunea o bătaie cu ouă. Astfel, noul prezentator de la Pro TV, Sebastian Coțofană și Jorge s-au bătut cu ouă în direct.

Cel care a demarat ideea îndrăzneață a fost Cove, prezentatorul provocându-i pe colegii săi la un joc amuzant. Coțofană și Jorge au fost nevoiți să răspundă la o serie de întrebări, care ascundeau însă și pedepse. În timp ce Cove ținea un bol plin cu ouă, fie fierte, fie crude, cei doi competitori se duelau în răspunsuri, dar și în ciocniri. Fiecare dintre ei alegea un ou cu care îl lovea pe celălalt. Printre hohotele de râs, la un moment dat, Jorge a avut ghinionul de a nimeri un ou crud, care i s-a spart direct în cap, spre amuzamentul colegilor săi.

Prezentator de la Pro TV, bătut cu ouă în direct. Telespectatorii au crezut că nu văd bine. Foto
Jorge, într-o confruntare inedită cu Sebastian Coțofană

Jorge, despre echipa “Vorbește lumea”

Duelul întrebărilor s-a terminat cu bine între cei doi, aceștia nepurtându-și pică în urma jocului inedit. Jorge și Coțofană s-au grăbit să scape de resturile rămase în urma concursului și au continuat emisiunea la fel de profesionist. Chiar dacă este o apariție neașteptată în postura de prezentator, Jorge se bucură că s-a alăturat echipei de la Pro TV, mărturisind că se simte ca acasă alături de restul vedetelor. Alături de Sore, care i-a luat locul Lorei, echipei i s-au alăturat și Viviana Sposub, Theo Rose, Veve și Coțofană.

Mă simt ca acasă la „Vorbeşte lumea”. E ca la o petrecere unde cunoşti pe toată lumea. Îi ştiu pe toţi din gaşca veselă, pe fiecare în parte, dar şi pe toţi din spatele camerelor. Va fi o experienţă cel puţin interesantă mai ales pentru că ştiu cât de spontani sunt, a spus Jorge.

Urmăriți Impact.ro și pe