Prețurile din Aeroportul Otopeni l-au scandalizat pe Dan Negru: „Un sandwich e mai scump decat un zbor low-cost”

Beatrice Dumitru 22.04.2023, 08:09
Prețurile din Aeroportul Otopeni l-au scandalizat pe Dan Negru: „Un sandwich e mai scump decat un zbor low-cost”

Dan Negru este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România și nu de puține ori și-a exprimat punctul de vedere referitor la diferite situații. De data aceasta, Dan Negru s-a arătat revoltat de prețurile din Aeroportul Otopeni și înaintea unui zbor cu destinația Grecia a postat un mesaj pe Facebook.

„Bișnițarii care mi-au vândut-o, români și ei…”

Dan Negru nu a ezitat niciodată să-și spună părearea atunci când ceva l-a deranjat. De exemplu, în urmă cu câteva săptămâni, realizatorul tv se arăta indignat de legea potrivit căreia copiii nu vor mai putea fi exmatriculați din școli și spunea că nu i se pare normal acest lucru. De asemenea, Dan Negru a comentat și atunci când cultele religioase au cerut ca religia să fie materie la BAC.

De data aceasta, Dan Negru a reacționat după ce a văzut ce prețuri se practică în Aeroportul Otopeni și înaintea unui zbor la Salonic a postat un mesaj pe Facebook. El a spus că nu este normal ca o sticlă de apă la jumătate de litru să coste 8,5 lei.

Un zbor din București până la Salonic-Grecia costă cât trei (3) litri de apă plată în aeroportul Otopeni. Apa e românească, aeroportul e tot românesc ca și fraierul care a luat-o, eu. Bișnițarii care mi-au vândut-o, români și ei…”, a fost mesajul lui Dan Negru.


„Un sandwich e mai scump decat un zbor cu un avion low-cost”

De asemenea, prezentatorul tv s-a arătat revoltat că un simplu sandwich a ajuns să fie mai scump decât un zbor cu un avion low-cost. La finalul postării sale, Dan Negru susține faptul că statul nu trebuie să fie complice la această lăcomie a celor care au magazine în Aeroportul Otopeni.

Noi între noi ne furăm. În aeroportul capitalei României, un sandwich e mai scump decat un zbor cu un avion low-cost. Statul nu poate controla lăcomia. Dar statul nu trebuie să fie complicele în lăcomie. De un lucru însă sunt sigur: banii pe care-i strângeți intr-o viață nu vă vor ajunge să vă cumpărați alta‘”, a mai scris Dan Negru, pe pagina de Facebook.

Așa cum era de aștepta, multe persoane au fost de acord cu Dan Negru și postarea a strâns în două ore peste 170 de redistribuiri și peste 100 de comentarii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...