EXCLUSIV

Presupusul fiu al lui Ion Dolănescu, totul despre petrecerile cu 300 de invitați de Sf. Ioan din vila artistului: ”Nu mânca decât din mâna mamei mele”. EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 07.01.2022, 19:59

Ionuț Petrescu, presupusul fiu al regretatului solist de muzică populară Ion Dolănescu, a dorit ca, astăzi, de Sf. Ioan, să îi transmită un mesaj emoționant ”fratelui” Ionuț Dolănescu, prin intermediul impact.ro, chiar dacă acesta a refuzat să-l ajute cu testul ADN: ”Ionuț Dolănescu a fost și este un om cu calități deosebite, tot timpul a fost atent cu absolut orice, a fost și va rămâne în sufletul meu, cât voi trăi pe acest pământ, merită respect și prețuire!”. Ionuț Petrescu ne-a mai povestit și despre petrecerile grandioase, cu sute de invitați și cu mesele pline de bunătăți, preparate de mama lui.

”Mama gătea și câte 1.000 sarmale pentru cei 300 de invitați, la petrecerile lui Ion Dolănescu, de Sf. Ioan”

Ionuț Petrescu, care este și un talentat solist de muzică populară, a dat timpul înapoi și și-a amintit cu nostalgie de anii în care, de Sf. Ioan, participa la grandioasele petreceri din vila lui Ion Dolănescu. Preparatele, în cantități industriale, erau gătite doar de mama lui Ionuț Petrescu, femeia fiind, ani la rând, bucătăreasa celebrului artist:

„Petrecerile de Sfântul Ioan țineau câte trei-patru zile, invitații veneau pe rând, pentru că nu aveau loc la masă în același timp, erau cam 300 de persoane. Mama gătea atunci și câte 1.000 sarmale, purceluș la tavă și iepure la cuptor. Sarmalele erau nelipsite de pe masă, îi plăceau enorm lui Ion Dolănescu, dar și ciorbele. El o punea pe mama să aducă și oamenii străzii, ca să le dea pachete cu mâncare”.

Presupusul fiul al lui Ion Dolănescu, despre petrecerile cu 300 de invitați de Sf. Ioan
Bucătăreasa regretatului artist

”Ion Dolănescu nu mânca din mâna nimănui, decât din a mamei mele”

Ionuț Petrescu mai susține că solistul Ion Dolănescu avea încredere deplină doar în mama lui, la gătit:

„Mama mea muncea enorm în bucătărie, în casa lui Ion Dolănescu. Nu o ajuta nimeni, pentru că Ion Dolănescu nu mânca din mâna nimănui, decât din a mamei mele. Mama avea ajutor doar la aranjat masa, mâncarea era făcută doar de ea, o pregătea cu toată dragostea, pentru toți”, ne-a mai declarat Ionuț Petrescu, pentru impact.ro.

Presupusul fiul al lui Ion Dolănescu, despre petrecerile cu 300 de invitați de Sf. Ioan
Mama lui Ionuț Petrescu

Ionuț Petrescu crede cu tărie că este rodul iubirii dintre mama lui și Ion Dolănescu

Ionuț Petrescu le-a cerut celor doi băieți ai lui Ion Dolănescu să-l ajute cu un test ADN, pentru a se stabili dacă Ion Dolănescu este, într-adevăr, tatălui său, însă și Ionuț și Dragoș l-au refuzat:

„Probabil că frații Dolănescu se tem de mine că le pot cere parte din moștenirea de un milion de euro, dacă reiese, după testul ADN, că sunt fiul legitim al lui Ion Dolănescu. Dar important este că eu vreau să știu exact dacă el este tatăl meu, pentru că sunt câteva indicii care îmi dau această speranță”, ne declara Ionuț Petrescu, într-un alt interviu pentru impact.ro.

Ce spunea Dragoș Dolănescu, despre presupusul lui frate: ”Tatăl lui Ionuț Petrescu este un domn de la Primăria Capitalei!”

Dragoș Dolănescu, deputat în Costa Rica, nu crede că Ion Dolănescu este tatăl lui Ionuț Petrescu: ”Eu am aflat că tatăl biologic al lui Ionuț Petrescu ar fi un domn de la Primăria Capitalei. Din câte știu, între tatăl meu și fosta lui bucătăreasă, mama lui Ionuț Petrescu, nu a fost o poveste de dragoste”, ne spunea Dragoș Dolănescu, pentru impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...