Președintele Transelectrica și-a falsificat CV-ul: cum a mințit în legătură cu studiile pe care le-a urmat

Sursa foto: edupedu.ro

Președintele Transelectrica, Marius Dănuț Carașol, și-a falsificat CV-ul și a mințit în legătură cu studiile pe care le-ar fi urmat. Totul a ieșit la iveală după un răspuns oficial oferit de Universitatea Politehnica București.

Președintele Transelectrica, Marius Dănuț Carașol, și-a falsificat CV-ul depus atât pe site-ul instituției, cât și în biografia personală, arată edupedu.ro.

Jurnaliștii au descoperit că președintele Transelectrica susține că a absolvit Facultatea de Electrotehnică din cadrul Universității Politehnica București. Doar că reprezentanții acesteia infirmă acest lucru.

Ei susțin că Marius Dănuț Carașol a fost student la Politehnică, dar nu și-a terminat studiile.

“Persoana menționată de dumneavoastră în solicitarea transmisă a fost student al UPB, dar nu a finalizat studiile”, este răspunsul UPB.

 

Cum răspunde președintele Transelectrica acuzațiilor că și-a falsificat CV-ul

Marius Dănuț Carașol a fost contactat pentru o reacție pe acest subiect, dar nu a vrut să ofere detalii.

“Eu sunt într-o ședință la Sibiu, luați legătura cu colegii mei. Nu pot să vorbesc, mulțumesc mult”, a fost răspunsul scurt al acestuia.

Iată cum arată CV-ul lui Marius Dănuț Carașol, potrivit site-ului Transelectrica:

 

Un punct de vedere oficial a fost cerut Universității Politehnica din București după ce jurnaliștii au aflat, pe surse, că CV-ul șefului Transelectrica a fost falsificat.

Tot în același CV, directorul Transelectrica susține că a absolvit liceul în Alexandria, județul Teleorman, de acolo de unde se trag mulți politicieni aflați în politica de la centru. 

Transelectrica are un rol cheie în piața de energie electrică din România, fiind responsabilă pentru transportul energiei electrice, funcționarea sistemului și a pieței, asigurarea siguranței Sistemului Electroenergetic National (SEN). Infrastructura gestionată de Traselectrica este considerată infrastructură critică.

Compania este în tutela Ministerului Economiei şi administrează și operează sistemul electric de transport și asigură schimburile de electricitate între țările Europei Centrale și de Răsărit, ca membru al ENTSO-E (Rețeaua Europeană a Operatorilor de Transport și Sistem pentru Energie Electrică).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI