Presa din Scoția e la picioarele lui Ianis Hagi. Românul e văzut ca un erou: ”Cred că tatăl lui e foarte mândru”

Alexandru Râmnic 21.02.2020, 11:25
Presa din Scoția e la picioarele lui Ianis Hagi. Românul e văzut ca un erou: ”Cred că tatăl lui e foarte mândru”

Presa din Scoția e la picioarele lui Ianis Hagi după ce românul a reușit să întoarcă rezultatul pentru formația sa, Glasgow Rangers, în manșa tur a întâlnirii cu portughezii de la Braga, din șaisprezecimile Europa League.

Presa din Scoția e la picioarele lui Ianis Hagi. Ce au scris principalele ziare britanice despre român

Presa din Scoția se întrece în elogii la adresa lui Ianis Hagi după ”dubla” marcată de acesta în fața portughezilor de la Braga, în manșa tur a partidei din Liga Europa. Partida s-a terminat cu scorul de 3-2 pentru scoțieni, după ce lusitanii au condus cu 2-0, două goluri fiind înscrise de român.

Sub ochii lui Gheorghe Hagi, prezent la partida de pe ”Ibrox Park”, Ianis a luat o acțiune pe cont propriu și a șutat cu piciorul stâng în colțul scurt pentru golul de 1-2, pentru ca apoi să execute cu dreptul o lovitură liberă care, cu ajutor din partea zidului, a ajuns în poartă și a consființit victoria lui Glasgow Rangers, scor 3-2. Al doilea gol al scoțienilor fusese marcat de Aribo.

Ianis Hagi a fost felicitat de toată lumea după ce a întors soarta partidei pentru Glasgow Rangers
Ianis Hagi a fost felicitat de toată lumea după ce a întors soarta partidei pentru Glasgow Rangers

După meci, presa scoțiană a dat drumul laudelor. ”Ianis Hagi străluceşte! Rangers revine de la 0-2 şi obţine victoria în Europa League, după o primă manşă nebună”, au titrat cei de la Daily Mail. ”Ianis Hagi e un adevărat erou!”, au fost cuvintele celor de la The Sun, ediția de Scoția.

Glasgow Rangers are acum prima șansă la calificare

”Revenire uimitoare, condusă de Ianis Hagi!”, titrează și cei de la Sky Sports, în timp ce 433.com, unul dintre cele mai citite site-uri de sport din țara britanică, vorbește despre faptul că ”minunea” s-a produs chiar sub ochii lui Gheorghe Hagi. ”Cred că tatăl lui e extrem de mândru după ce s-a întâmplat. Are toate motivele, Ianis a fost numărul 1!”. 

Glasgow Rangers are acum prima șansă la calificarea în optimile de finală ale Europa League după ”remontada” condusă de Ianis Hagi. Returul va avea loc peste o săptămână, în Portugalia. În acea fază a competiției are șanse să se califice și CFR Cluj, campioana României. Ce-i drept, acestea sunt destul de mici, după ce a remizat pe teren propriu în fața spaniolilor de la Sevilla.

 

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandru Râmnic
Sunt absolvent al Universității Hyperion, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, 2005. În prezent, sunt coordonator content la Impact.ro. În trecut, am fost redactor, social...