Precomandă iPhone 13 în România. Ce magazine îl vor avea în ofertă

Emanuela Pană 14.09.2021, 22:04
Precomandă iPhone 13 în România. Ce magazine îl vor avea în ofertă

Gigantul Apple este pe cale să lanseze noul său produs, Iphone 13, evenimentul așteptat cu sufletul la gură de o lume întreagă urmând să înceapă la ora 20:00 (ora României). Evenimentul Apple de lansare a noilor modele va putea fi urmărit în această seară pe Youtube. Utilizatorii de telefoane cu sistem de operare iOS, nerăbdători să dea precomenzi, sunt invitați să ne citească în continuare pentru a afla ce magazine îl vor avea în ofertă, precum și data la care va ajunge la operatorii din România.

Precomandă iPhone 13 în România

Noul Iphone 13 se anunță a fi un un smartphone spectaculos, fapt pentru care mulți fani ai gigantului din Cupertino așteaptă cu nerăbdare să înceapă perioada precomenzilor. Din fericire, a mai rămas puțin timp până ce acest lucru va fi posibil, având în vedere că astăzi, de la ora 20:00, va avea loc evenimentul de lansare a noului Iphone 13. Chiar dacă știm majoritatea lucrurilor pe care Apple se pregătește să le anunțe în această seară, în cadrul evenimentului de lansare care are loc în mod obișnuit în luna septembrie, există, totuși, și câteva detalii pe care nu le deținem încă, precum data la care va ajunge pe piață noua gamă de dispozitive iPhone 13.

În mod tradițional, compania americană obișnuia să lanseze pe piață noile modele de telefoane la câteva săptămâni de la prezentare, însă, anul acesta, lucrurile ar putea fi îngreunate de anumite probleme existente cu lanțul de aprovizionare. Informațiile existente până în momentul de față sugerează însă că precomenzile pentru noul Iphone 13 ar putea începe pe data de 17 septembrie, în țările din „primul val“, urmând ca, în România, noua gamă de smartphone-uri să ajungă cu o întârziere de una până la două săptămâni. Prin urmare, precomenzile pentru noul Iphone 13 ar putea începe undeva pe la începutul lunii octombrie. Rămâne de văzut însă.

Ceea ce știm cu exactitate, însă, este faptul că utilizatorii de telefoane cu sistem de operare iOS, care vor să își achiziționeze noul model al comaniei Apple vor putea să dea precomenzi pe eMag, retailer-ul preferat al clienţilor de la noi din ţară, când vine vorba de comercializarea telefoanelor mobile. Dacă și tu te numeri printre ei, poți precomanda noul Iphone la eMAG AICI.

Ținând cont de logistică și tansport, veți putea utiliza noua „bijuterie“ a celor de la Apple în alte două săptămâni maximum.

Citește și: Cum vor arăta noile iPhone 13 Pro și iPhone 13 mini. Forma lor va fi schimbată după cum arată ultimele dezvăluiri. VIDEO

Ce magazine îl vor avea în ofertă

În România, doar câteva magazine vor oferi noul Iphone 13, disponibil în mai multe variante: iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max, la precomandă, unul dintre acestea fiind, inevitabil, eMAG. De asemenea, puteți face precomenzi și pe Quickmobile.

Când apare noul Iphone 13 și unde poți face precomandă
Când apare noul Iphone 13 și unde poți face precomandă

Iphone 13, specificaţii şi preţ

  • Potrivit estimărilor specialiştilor, preţurile vor fi următoarele: 699 dolari varianta mini, 799 dolari modelul de bază, 999 dolari varianta Pro şi 10999 dolari varianta Pro Max. La aceste sume se vor adăuga şi comisioanele specifice ale magazinelor care le vor comercializa;
  • Dimensiunile noului produs Apple: iPhone mini: 5,4 inch, iPhone 13 – 6,1 inch, iPhone 13 Pro – 6,1 inch și iPhone 13 Pro Max – 6,7 inch;
  • Noile telefoane de la Apple vor avea un nou obiectiv ultrawide, cu 6 elemente încorporate şi posibilitatea de focalizare automată;
  • Paleta de culori pentru noul iPhone 13 este diversificată şi surprinzătoare. Se aşteaptă ca noul telefon să fie disponibil în culorile alb, negru, indigo, bronz şi portocaliu. Sunt voci care spun şi că ar urma să apară şi un iPhone de culoare roz bonbon.
Urmăriți Impact.ro și pe