Plantele cu frunze mari pe care trebuie să le ai la intrarea în casă. Nu vei mai avea niciodată probleme cu banii

Badea Violeta 20.04.2023, 18:30
Plantele cu frunze mari pe care trebuie să le ai la intrarea în casă. Nu vei mai avea niciodată probleme cu banii

Pe lângă faptul că sunt frumoase și reprezintă un element decorativ deosebit, plantele din casă au multe beneficii, unele la care nici măcar nu te-ai aștepta. Spre exemplu, anumite plante cu frunze mari atrag prosperitatea, banii și fericirea în viața ta, așa că ai toate motivele să le achiziționezi. Ai grijă, însă, să le așezi la intrarea în casă.

Plantele cu frunze mari care atrag banii. Trebuie neapărat să le ai la intrarea în casă

Plantele cu frunze mari sunt alegerea perfectă pentru decorarea interiorului casei, deoarece sunt specii care se adaptează ușor la mediul înconjurător.

Dincolo se asta, se crede că aceste plante sunt încărcate de energie bună, deoarece atrag banii și abundența, potrivit credinței Feng Shui. Vrei să știi care sunt cele mai norocoase? Află din rândurile de mai jos. Alege-o pe cea care îți place și așeaz-o la intrarea în casă. Nu vei regreta!

Cele mai multe plante cu frunze mari sunt verzi și probabil că ai văzut multe dintre ele, deoarece sunt folosite pentru a decora interiorul spațiilor, fie că este vorba de locuințe, birouri sau firme.

Puterea lor energetică este una uluitoare, așa că au capacitatea de a alunga vibrațiile negative. Tot ceea ce trebuie să faci este să le pui la intrarea în casă, în living și chiar în bucătărie.

Citește și Locul din casă de care trebuie să te ferești. Recomandarea unui expert în feng-shui!

Dieffenbachia amoena
Dieffenbachia amoena

Ce plante cu frunze mari poți alege

Plantele cu frunze mari care atrag banii și norocul sunt:

  • Filodendron roșu sau filodendron cu frunze roșii

Așează această plantă cu frunze în formă de săgeată la intrarea în casă. Ține cont că are nevoie de lumină indirectă și de o cantitate bună de umiditate, mai ales în lunile călduroase.

  • Dieffenbachia amoena 

Această mică plantă de interior este foarte frumoasă pentru că are mai multe nuanțe de verde pe aceeași frunză. Este foarte ușor să o ai în casa ta, trebuie doar să ții cont că are nevoie de o temperatură minimă de 10 grade și maximă de 28 de grade. De asemenea, această plantă are nevoie de udare constantă și de semiumbră.

  • Asplenium nidus

Dorești o plantă norocoasă care poate fi plasată în interiorul casei tale? Atunci este timpul să faci cunoștință cu Asplenium nidus, care, conform Feng Shui, are puterea de a atrage banii, prosperitatea și de a activa norocul. Protejaz-o de soare și de frig, pentru că poate muri.

Citește și Locul secret din casă unde trebuie să ții banii. Așa vei avea noroc financiar din plin!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...