Planta de apartament care aduce abundenţă în casa ta. O găseşti peste tot, e păcat să nu o ai!

Iancu Andreea, Ana Ionescu 13.02.2022, 10:46
Planta de apartament care aduce abundenţă în casa ta. O găseşti peste tot, e păcat să nu o ai!

Dincolo de calitățile de purificatori ai aerului din locuință, plantele de apartament reprezintă un aliat în atragerea abundenței din căminul tău. Una dintre acestea este o plantă care se regăsește în mod uzual pretutindeni se regăsește pe lista florilor din ghiveci pe care o poți utiliza pentru a aduce bogăție și noroc în jurul tău.

Care este planta de apartament care atrage abundența în casa ta

Dacă te numeri printre cei care cred în legea atracției, află că și plantele care te înconjoară sunt surse importante ale energiilor pozitive. Astfel, atunci când îți dorești să te bucuri de mai multă abundență, noroc și chiar bani, află că poți să te lași influențat de puterea florilor. Planta de apartament care atrage abundența în viața ta te poate ajuta să aducă succesul de partea ta.

Deși este celebră pentru că reprezintă ingredientul esențial al ceaiurilor aromate, menta poate atrage norocul în jurul tău. Aceasta are nevoie însă de îngrijire specială pentru a se putea dezvolta corespunzător. Astfel, pentru ca menta să atragă abundența este nevoie să așezi câteva monede lângă ghiveci. De asemenea, asigură-te că atunci când începe procesul de germinare menta este în lumina soarelui. Recipientele mari, de 40 până la 60 de cm sunt ideale pentru ca floarea să se dezvolte.

Planta de apartament care aduce abundența în casa ta
Menta, una dintre plantele care atrag norocul în căminul tău

Ce alte plante aduc bunăstarea căminului tău

O altă floare pe care îți vei dori să o ai în preajma ta pentru că are efecte pozitive asupra bunăstării proprietarului este azaleea. Aceasta îți poate conferi o stare bună chiar și numai prin petrecerea câtorva minute lângă ghiveci. Arbustul nu necesită condiții speciale, rezistând bine atât la interior, ca plantă decorativă, cât și la exterior, dacă este protejată peste iarnă. Ea este originară din țări precum China, Japonia, India, SUA, regăsindu-se și în unele zone din Europa.

Lămâița este cunoscută în filosofia orientală drept aducătoare de prosperitate în locuința în care crește. Atunci când proprietarul său o îngrijește, o udă și îi șterge frunzele în mod regula, ea îl recompensează cu bunăstare. La fel ca azaleea, și lămâița face parte dintre arbuștii decorativi. Această plantă este cu adevărat spectaculoasă în momentul în care înflorește și produce o serie de flori albe. În cazul grădinilor, lămâița poate constitui un gard viu de excepție. Acest arbust provine din Europa de Sud și Caucaz.

Dacă nu ai prea mult timp la dispoziție pentru a te îngriji de plante, bambusul de interior (dracaena lui Sander) este floarea ideală pentru tine. Aceasta necesită îngrijire minimă, în schimbă aduce longevitate, sănătate și succes financiar. Dracaena Sander este denumită și bambusul fericirii. Totuși, planta nu se aseamănă cu bambusul clasic, în afara înfățișării. Ea este extrem de populară, fiind ideală atât pentru locuințe moderne, cât și pentru spații de birouri.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...