Mesajul unui puști prezent la meciul City – PSG a devenit viral. Incredibil ce i-a cerut lui Messi

Costin Voicu 25.11.2021, 21:21
Mesajul unui puști prezent la meciul City – PSG a devenit viral. Incredibil ce i-a cerut lui Messi

Phil Foden, în vârstă de 21 de ani, este noua revelație a celor de la Manchester City. Tânărul a dat dovadă că imaginea lui în presa sportivă și fanii sunt extrem de importanți pentru el. Englezul vrea să mulțumească băiatului al cărui mesaj i-a atras atenția, după meciul din UEFA Champions League împotriva celor de la PSG, scor 2-1.

Mesajul pentru Foden care a devenit viral

În meciul grupei Champions League, Manchester City a învins-o pe campioana franței PSG, acasă pe Etihad Stadium. Golurile înscrise de Sterling și Gabriel Jesus în cea de-a doua repriză a meciului au propulsat echipa pe locul 1 în competiție. City ocupă locul 2  în campionat.

Aseară, pe Etihad, un puști, fan al englezilor, a pregătit un mesaj amuzant, care a devenit viral.  „Messi, poți să faci rost de tricoul lui Foden pentru mine?”, a fost cartonul pregătit de suporterul echipei engleze. Deși nu a fost prezent în super meciul grupei, fiind accidentat, Foden a văzut mesajul pe rețelele sociale și s-a amuzat.

Filmulețul a stârnit hohote de ras în rândul fanilor, iar mijlocașul englez vrea acum să îi îndeplinească visul micului fan şi să îi ofere cadou un tricou.

„Mulțumesc pentru suport. Îl știe cineva pe acest tânăr fan?”, a scris Foden pe Twitter, amuzat de postarea inedită.

Foden a suferit o accidentare, care l-a făcut indisponibil pentru duelul cu catalani, dar e de așteptat ca să ia parte în duelul din weekend, cu West Ham.

„Phil a avut o problemă după meciul cu Everton și nu s-a recuperat complet. Ieri (n.r. marți), la antrenament, a simțit mici dureri, astfel că nu l-am inclus în lot”, a dezvăluit Pep Guardiola, la conferința de presă după victoria cu PSG.

Decăderea lui Messi?

După despărțirea în lacrimi, la propriu, a starului argentinian în vară de Barcelona, Messi dă semne că nu trece prin cea mai bună perioadă a carierei lui. În vârstă de 34 de ani, atacantul transferat la PSG în vara anului 2021 de la Barcelona pentru suma de 80 de milioane de euro a înscris doar 4 goluri în 10 meciuri.

Dacă în perioada când activa la clubul spaniol, putea să inscrie și 4 goluri într-un meci, acum situația s-a schimbat. Dorindu-și probabil să se reîntoarcă la clubul care l-a făcut celebru și pentru care a jucat de la bun început încă din 2001, Messi nu este la fel de profesionist ca altă dată.

Chiar dacă duo-ul Guardiola-Messi a funcționat în trecut, aceștia câștigând nenumărate titluri și cupe pentru Barcelona, acum situația s-a schimbat. Odată campioni europeni, acum PSG ocupă locul 2 în grupele UEFA Champions League cu Pep la cârmă și Messi în teren.

Nici clubul pe care l-a lăsat în urmă, FC Barcelona, pare să nu se refacă după despărțirea de argentinian, ocupând un loc 7 în campionat, la 10 puncte în spatele liderului clasamentului Real Madrid.

Urmăriți Impact.ro și pe