Pentru cine a fost părăsită Mădălina Ghenea? Neymar ar fi dat orice să o aibă pe noua iubită a fotbalistului Nicolo Zaniolo

Stan Filon 01.03.2021, 08:44

Mădălina Ghenea a fost părăsită de noul star al echipei AS Roma, Nicolo Zaniolo! Chiar dacă recent cei doi își scriau pe rețelele de sociaizare mesaje de amor, în văzul tuturor, ei bine povestea de dragoste s-a înheiat fulgerător, mai ales după ce a intervenit chiar mama fotbalistului.

S-a aflat pentru cine a fost părăsită Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea și fotbalistul Nicolo Zaniolo păreau făcuți unul pentru celălalt. Își lăsau comentarii siropoase pe paginile de socializare și se tatonau non-stop. ”Te pot săruta non-stop? 25 de ore din 24?”, a întrebat fotbalistul. Răspunsul româncei nu s-a lăsat deloc așteptat și a venit parcă să incite și mai mult. ”Tu ce crezi?!”, a spus Mădălina Ghenea. Au urmat foarte multe inimioare și comentarii care au arătat că relația dintre cei doi deveneadin ce în ce mai apropiată.

Lanțul de iubire s-a rupt însă, după ce s-a aflat că fosta iubită a lui Zaniolo, Sara, așteaptă un copil. Mai mult decât atât, mama fotbalistului, actrița Francesca Costa, a văzut și ea mesajele de pe rețelele de socializare dintre fiul său și actrița mai mare cu 10 ani și nu s-a bucurat deloc. Aceasta i-a transmis Mădălinei Ghenea, în vârstă de 33 de ani, că este prea bătrână pentru fiul ei și să-l lase să-și vadă de fotbal.

S-a aflat pentru cine a fost parasita Madalina Ghenea
S-a aflat pentru cine a fost parasita Madalina Ghenea

Părăsită pentru feblețea lui Neymar

Ei bine, nu a fost deloc cum ne-am fi așteptat cu toții. Fotbalistul nu s-a împăcat cu fosta sa iubită care a rămas însărcinată, ci a mers mai departe. Nicolo Zaniolo s-a îndrăgostit lulea de o altă femeie. Și nu mai contenește să-și afișeze public relația cu Chiara Nasti.

Tânăra de 23 de ani, născută la Napoli, este o influenceriță la modă în Italia. Are peste 1,7 milioane de urmăritori pe Instagram, acolo unde încarcă de obicei poze în ipostaze provocatoare. A participat și la mai multe emisiuni, precum  „Dansează, dansează, dansează” sau „Insula faimoșilor”. Aceasta a atras privirile lui Neymar, care i-a făcut tot felul de declarații romantice, dar nu a reușit să-i intre în grații.

Imediat după ce și-a făcut o nouă iubită, Nicolo Zaniolo a scos-o pe Mădălina Ghenea de la prieteni. Așadar, inimioarele și toate declarațiile de iubire sunt istorie. Românca nu se lasă mai prejos nici ea și a spus că nici nu a știut nimic de mesajele de oe Internet, deoarece nu ea le-a scris. A spus că s-a ocupat de conturile sale de socializare chiar managerul ei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...