Pedeapsa primită de patru femei care au furat dintr-un magazin. Ce au fost puse să facă după ce au fost bătute

Ioana Bucur 11.12.2021, 08:05
Pedeapsa primită de patru femei care au furat dintr-un magazin. Ce au fost puse să facă după ce au fost bătute

O poveste ce a stârnit un val de reacții în mediul online. Când justiția se face la colț de stradă, consecințele sunt șocante, iar cel mai recent exemplu este pedepsa primită de patru femei care au furat dintr-un magazin. Imagini cumplite au apărut în presa străină. Bătute, speriate, „justițiarii” le-au obligat să facă un lucru umilitor.

Bătute și umilite pentru că au furat dintr-un magazin

Oamenii sunt revoltați după apariția în presa din Pakistan a mai multor imagini care arată ce pedeapsă au primit patru femei care au furat dintr-un magazin local.

În înregistrarea video ce a ajuns în redacțiile de știri, se vede cum cele patru sunt bătute, dezbrăcate și forțate să defileze dezbrăcate pe stradă. Femeiele plâng și imploră iertare, însă fără niciun rezultat.

Victimele atacului au fost acuzate că ar fi furat din magazine în zona Faisalabad, Punjab, și au fost atacate de localnici. În timp ce sunt bătute și umilite, mulțimea fluieră și râde și pot fi auzite chiar și claxoanele mașinilor. Chinul ar fi durat aproape o oră.

Videoclipul a ajuns viral pe rețelele de social media, intrând, în cele din urmă, în vizorul Poliției din Punjab, Pakistan. Oamenii legii s-au autosesizat și au făcut deja primele rețineri în aces caz.

„Am arestat cinci vinovaţi principali în acest incident nefericit”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei din Punjab.

Autoritățile au transmis că polițiștii investighează cazul și că toți cei implicați în acest „incident nefericit” vor fi duși în fața justiției.

Pedeapsa primită de patru femei care au furat dintr-un magazin

„Nimeni din mulțime nu a încercat să oprească această atrocitate”

Victimele au declarat poliţiştilor că au mers la piaţa Bawa Chak din Faisalabad pentru a colecta deşeuri.

„Ne-a fost sete și am intrat în magazinul Usman Electric și am cerut o sticlă de apă. Dar proprietarul său, Saddam, ne-a acuzat că am intrat în magazin cu intenția de a fura. Saddam și alți bărbați au început să ne bată.

Apoi ne-au dezbrăcat, târât și ne-au bătut prin piață. Ne-au făcut și videoclipurile după ce ne-au dezbrăcat… nimeni din mulțime nu a încercat să-i oprească pe vinovați pentru a opri această atrocitate”, au declarat victimele, potrivit ndtv.com.

Abid Khan, șeful poliției din Faisalabad, a declarat că cinci vinovați principali, inclusiv Saddam, au fost arestați în timp ce se desfășoară raiduri pentru unui alt suspect care ar fi fugit de la fața locului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...