Pe cine vrea să susțină AUR la alegerile prezidențiale din 2024. Unul dintre nominalizați e un actor celebru

Ioana Bucur 28.08.2022, 13:17
Pe cine vrea să susțină AUR la alegerile prezidențiale din 2024. Unul dintre nominalizați e un actor celebru

Partidele politice din România se gândesc deja care sunt cele mai bune variante de candidați pentru a intra în cursa pentru cea mai importantă funcție din stat. Chiar în ziua nunții lui George Simion a fost dezvăluit pe cine vrea AUR să susțină la alegerile prezidențiale din 2024. Nume importante se află pe lista scurtă a preferaților, iar unul dintre nominalizați este un actor celebru.

AUR își face planurile pentru alegerile prezidențiale din 2024

Printre emoții, petrecere, mâncare, muzică, hore și focuri de artificii, în ziua în care a spus marele „DA”, George Simion nu a uitat că este politician și că peste doi ani, românii vor fi chemați la urne pentru a-și alege un nou președinte.

Politicianul a dezvăluit pe cine vrea AUR să susțină la alegerile prezidențiale din 2024, explicând că viitorul candidat nu trebuie să fie membru al formațiunii politice pe care Simion o reprezintă, ci doar să se dovedească a fi un bun român.

„Eu am anunțat la Congresul partidului când am fost ales președintele AUR că noi vom face ceva ce nu s-a mai făcut în România.

Vom permite oricărui român să candideze din partea AUR la funcția de președinte, vom face dezbateri în fiecare județ, vom fi printre români și românii vor alege candidatul cu cele mai mari șanse”, a spus George Simion, potrivit RTV.

Pe cine vrea să susțină AUR la alegerile prezidențiale din 2024. Unul dintre nominalizați e un actor celebru
George Simion. Foto: Inquam Photos/ George Calin

Ce variante sunt deja pe lista candidaților

Politicianul este convins că oricine va avea sprijinul AUR va ajunge în turul al doilea al alegerilor și va câștiga chiar mandatul de președinte al țării. Simion are și câteva variante pregătite, pe lista sa regăsindu-se Cristian Terheș, Cristian Diaconescu, Orlando Teodorovici sau actorul Mircea Diaconu.

„Noi vrem să maximizăm reușita candidatului AUR în turul doi. Cu siguranță, pot să vă zic, candidatul ales de români să reprezinte AUR va intra în turul 2 și va câștiga alegerile prezidențiale (…)

În 2023 noi vom avea alegeri preliminare pentru candidatul AUR la funcţia de preşedinte. Sunt foarte mulţi: Mircea Diaconu, Cristian Terheş, Cristian Diaconescu, Orlando Teodorovici. Am dat nişte nume care ar trebui să candideze, nu trebuie să fie membri AUR, oamenii ăştia nu sunt membri AUR.

Să vedem pe cine susţinem, cu susţinerea noastră or să intre în turul 2. Nu trebuie decât să dovedească faptul că e un bun român”, a mai spus liderul AUR pentru sursa citată.

În jur de cinci mii de oameni au participat la nunta lui George Simion de la Măciuca. De la eveniment nu au lipsit incidentele mai puțin plăcute, unui bărbat i s-a făcut rău, fiind luat cu ambulanța și dus de urgență la spital, iar o alertă cu bombă a fost la un pas să strice petrecerea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...