Pavel Bartoș l-a dat de gol pe Smiley. Ce îi spune artistul în fiecare zi despre fiica lui, Josephine

Stan Filon 28.06.2022, 05:30
Pavel Bartoș l-a dat de gol pe Smiley. Ce îi spune artistul în fiecare zi despre fiica lui, Josephine

Pavel Bartoș a acordat un interviu în exclusivitate pentru EGO.ro, în care a vorbit despre emoțiile pe care încă le are la emisiunea Vocea României, deși a ajuns deja la al 11-lea sezon. Actorul foarte îndrăgit în România lucrează din nou alături de Smiley, pe care l-a găsit cumva schimbat, anul acesta. Cântărețul este schimbat, față de anii trecuți, deoarece a devenit tată, iar subiectele discutate acum cu Pavel Bartoș au devenit mult mai complicate.

Pavel Bartoș l-a dat de gol pe Smiley

„Eu n-am scăpat de el, el n-a scăpat de mine. Cred că așa este destinul nostru ca de la primul sezon, noi să întinerim în halul ăsta, să fim din ce în ce mai tineri față de alții care sunt pur și simplu. Eu mă bucur și sunt foarte entuziast și abia aștept cum vor reacționa ceilalți antrenori.

Nu ai cum să nu iubești acest show, dar știi cum e, însă abia atunci când vor intra în el cu adevărat vor simți ce înseamnă „Vocea României”, a declarat actorul Pavel Bartoș în prima zi de filmări la „Vocea României” pentru EGO.ro. 

Pavel Bartos l-a dat de gol pe Smiley. Ce ii spune artistul in fiecare zi despre fiica lui, Josephine
Pavel Bartos l-a dat de gol pe Smiley. Ce ii spune artistul in fiecare zi despre fiica lui, Josephine

De 11 ani fac echipă la Vocea României

„Mi-a fost enorm de dor. Acum am realizat și mai mult că este un show aparte. Ca la copii, n-ai putea să zici pe care îl iubești cel mai mult, îi iubesc pe toți la fel de mult, dar „Vocea României” e ceva aparte, cu atât mai mult cu cât mi-a lipsit. E ca și cum copilul a fost doi ani prin străinătate plecam și acum îl iau și nu mai vreau să-i dau drumul din brațe. E un alt vibe. Tot timpul am senzația că sunt la un mare concert și că eu am locul din față și sunt un privilegiat al sorții. Dar sunt”, a mai spus Bartoș.

Pavel Bartoș nu scapă deloc de Smiley, dar nici nu își dorește acest lucru, mai ales că au devenit foarte buni prieteni, după ce au colaborat atâta amar de vreme la „Românii au talent”, dar și la „Vocea României”.

„Nu știu cum s-a făcut, de la început, indiferent că a fost „Vocea României” sau „Românii au talent” noi am avut o cabină împreună. Dar aici, la Vocea este diferit pentru că atunci când sunt pe scenă eu sunt imparțial. Oricât aș vrea. Normal că îmi este drag, normal că aș vrea să-i fie bine lui, dar pe de altă parte aș vrea să le fie bine tuturor. Pentru că dacă le este bine tuturor, atunci îi este bine și show-ului și implicit mie. Aici sunt imparțial, aici trebuie să-i iubesc pe toți la fel. În acea clipă. Pentru că trebuie să dau șansa fiecăruia să se lupte, să fie ales. Cred că nu ar fi drept și ar fi lipsă de profesionalism să-l favorizez pe Smiley”, ne-a mai spus Bartoș, recunoscând ceea ce Smiley a povestit zilele trecute pentru EGO.ro, cum că această cabină este acaparată de iubitul Ginei Pistol.

„El cumva, vizual, domină cabina”

„Eu țin pozele cu fetele mele în telefon. Așa e acum. Plus că Smiley o să umple cabina de poze cu concurenții și atunci nu am loc de nimic. E ca la medicină, parcă zici că sunt cu cazurile din ziua respectivă. El cumva, vizual, domină cabina. Dar îl las pentru că, știi cum e, asta e treaba lui”, ne-a mai povestit amuzat Bartoș.

Această cabină este însă suficientă pentru ca cei doi să petreacă timpul împreună și să discute despre viața lor personală.

„Ne știm de atâția ani și lucrăm de atâția ani împreună, dar este primul an în care și el este tătic. El e foarte entuziast, se vede că e la început în cariera asta de tătic, și mereu îmi arată ce a mai făcut Josephine, cât a mai crescut, cum mai arată. Îmi este atât de drag”, a mai dezvăluit Pavel din intimitățile lui cu Smiley.

Pavel Bartoș retrăiește acum clipele pe care le-a trăit atunci când s-au născut cele trei fiice ale sale, Eva, Rita și Sofia. Se bucură alături de Smiley de toate fazele în care se află micuța Josephine, însă spune că nu se gândește să mai facă un bebeluș.

„Cred că abia acum, viața lui are sens”

„Nu mi se face dor de un bebeluș când îl văd cât este de entuziasmat. Am bebelușul lui Smiley, îmi ajunge. E bine așa cum e. Eu cumva am trecut deja prin toate aceste lucruri și mă uit la el cum se bucură. Îi spun mereu că o să vadă cum este la al doilea copil, apoi la al treilea. Chiar mă bucur enorm pentru el. Cred că abia acum, viața lui are sens. I-am și zis”, a mai declarat Pavel Bartoș pentru EGO.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...