Patru autobuze şi 11 autoturisme au ars în incinta Regiei de Transport Craiova. De la ce a pornit totul

Alexandrina Toader 24.04.2021, 20:47

Incendiu puternic, sâmbătă după-amiază, în incinta Regiei de Transport Craiova. Patru autobuze si 11 autoturisme au ars ca niște torțe, după ce a apărut un scurtcircuit la o mașină.

Patru autobuze şi 11 autoturisme au ars în incinta Regiei de Transport Craiova

Incendiul a izbucnit în jurul orei 18:00 în incinta Regiei de Transport, instituție aflată în subordinea Primăriei Craiova. Fumul gros și flăcările mari se puteau observa cu ușurință de la o distanță foarte mare. Inițial, flăcările au cuprins o mașină și un autobuz, apoi focul s-a extins cu repeziciune și la alte mijloace de transport în comun, dar și la mai multe mașini amplasate în incinta regiei.

Pentru stingerea flăcărilor au intervenit pompierii de la Secția 2 Craiova. “La incendiu s-a intervenit cu patru autospeciale de lucru cu apă și spumă. La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se maifesta cu violență la autobuzele dezafectate, propagându-se și la autoturismele parcate în imediata apropiere”, a declarat Tania Vâlceanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dolj.

De la ce a pornit incendiul

În urma incendiului au ars patru autobuze dezafecate și 11 autoturisme parcate în imediata apropiere. Din primele informații, toate mașinile arse fuseseră ridicate din parcările publice, erau abandonate și nu fuseseră revendicate de nimeni.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit electric produs la compartimentul motor al unui autoturism.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI