Patrick Mouratoglou a făcut anunțul. Ce planuri are cu Simona Halep în 2023

Badea Violeta 18.10.2022, 16:33

Patrick Mouratoglou și Simona Halep au întrerupt temporar colaborarea. Ulterior, francezul a anunțat că-l va antrena pe danezul Holger Rune, aflat pe locul 27 în clasamentul ATP. Cei doi se înțeleg de minune și au obținut deja un prim succes, după ce jucătorul l-a învins pe Thiago Monteiro la Stockholm, cu scorul 7-5, 6-2. Acum, Patrick Mouratoglou a spus ce planuri are cu fostul lider mondial.

Patrick Mouratoglou, despre colaborarea cu Simona Halep

Simona Halep nu va mai juca tenis în 2022, așa că a decis să întrerupta temporar colaborarea cu Patrick Mouratoglou. Francezul nu a stat prea mult pe bară după despărţirea de româncă. Acesta și-a găsit repede angajament.

Acum, Patrick Mouratoglou îl pregătește pe danezul Holger Rune, în vârstă de 19 ani. Antrenorul francez îl însoțește pe adolescent în circuitul ATP pentru evenimentele de la Stockholm, Basel, Rolex Paris Masters și Next Gen Masters de la Milano, pentru a încheia sezonul 2022.

Danezul a bifat deja prima victorie la Stockholm, unde la învins pe Thiago Monteiro la Stockholm, cu scorul 7-5, 6-2. Patrick Mouratoglou este extrem de fericit. De curând, francezul a anunțat și ce are de gând cu jucătoarea noastră.

Antrenorul a precizat că va relua colaborarea cu fostul lider mondial din 2023, informația a apărut și pe site-ul Tennis Majors, la care Patrick Mouratoglou este acționar.

Tot acolo se specifică faptul că Lars Christensen, antrenorul lui Rune, a rămas în echipa tehnică a acestui jucător. El va redeveni principal după ce Patrick Mouratoglou va reveni să lucreze cu Simona Halep.

Citește și Surpriză uriașă pentru Simona Halep. Norocul îi surâde sportivei după divorț, nimeni nu se aștepta să se întâmple așa repede!

Patrick Mouratoglou si Simona Halep 1
Patrick Mouratoglou si Simona Halep 

Simona Halep se menține în Top 10

Simona Halep nu va mai juca tenis anul acesta. Ea a avut ultimele partide în septembrie. Cu toate astea, jucătoarea noastră se menține și în această săptămână în Top 10, pe poziția 9.

Pe primul loc rămâne Iga Swiatek, care s-a impus săptămâna trecută la San Diego. Jucătoarea din Polonia este urmată de Ons Jabeur. Între cele două există o diferență de 6.200 de puncte. În schimb, Irina Begu ocupă poziția 33, Sorana Cîrstea este pe 39, iar Ana Bogdan pe 48.

Citește și Toni Iuruc, aproape de Simona Halep și după divorț. Legătura specială pe care o are afaceristul cu un membru important al familiei sportivei!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...