Pasiunile fiicei lui Carmen Trandafir cu care artista se mândrește. La ce carieră visează adolescenta. „Ea gândește mult în limba engleză”

Anca Manolica 17.10.2022, 09:55
Pasiunile fiicei lui Carmen Trandafir cu care artista se mândrește. La ce carieră visează adolescenta. „Ea gândește mult în limba engleză”

Carmen Trandafir este una dintre cele mai cunoscute voci ale anilor ’90 de la noi din țară. Deși are un talent muzical aparte, artista a preferat să facă o pauză ceva mai îndelungată, timp în care să se poată dedica în totalitate creșterii fiicei ei, Ana. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru EGO.ro, aceasta a vorbit mai multe de adolescentă.

Fiica lui Carmen Trandafir a devenit o domnișoară în toată regula

Ajunsă la 46 de ani, Carmen Trandafir are un motiv de mândrie foarte mare: fiica ei, în vârsta de 14 ani, care a devenit o domnișoară în toată regula, inteligentă și foarte creativă. Ana a moștenit nu doar trăsăturile mamei sale, ci și din talentul ambilor părinți.

Solista Carmen Trandafir și comentatorul sportiv Emil Grădinescu formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, de peste 18 ani, iar felul în care și-au construit și menținut relația a influențat extrem de mult procesul de creștere și educare a fiicei lor. Ajunsă la vârsta adolescenței, tânăra trece prin tot felul de transformări, dar părinții ei spun că nu au emoții pentru aceste etape.

Carmen Trandafir și fiica sa, Ana
Carmen Trandafir și fiica sa, Ana

Ce pasiuni are Ana

Carmen Trandafir a renunțat la cariera sa în muzică, pentru a se ocupa îndeaproape de educația fiicei sale. Într-un interviu acordat pentru EGO.ro, artista a vorbit cu mândrie despre Ana și viitorul acesteia. Se pare că tinerei îi place atât zona în care activează tatăl ei, dar cochetează și cu cea în care mama ei a făcut performanță ani buni.

„De prezentat îi place să prezinte, dar ei îi place mult muzica. Cântă la pian, are ureche muzicală, dar nu știm ce va face. Știu că îi place muzica, îi place filmul și i-ar plăcea să le combine. Acum să vedem, cu timpul. Deocamdată să ajungă la liceul pe care și-l dorește. Suntem abia clasa a 8-a.

Ea vrea să meargă la Liceul George Coșbuc pentru că este bilingv, este și cu predare în engleză, iar ea gândește mult în limba engleză. Ea traduce în română. La ea e invers. De mică a fost așa”, a spus Carmen Trandafir pentru EGO.ro.

Artista, care și-a schimbat în ultimii ani numele de scenă în Carmen, și-a început cariera muzicală foarte devreme. La numai 16 ani, ea urca pe scena de la Festivalul Mamaia, câștigând Premiul pentru interpretare. Au lansat apoi multe piese care au devenit cunoscute, dar apoi s-a retras încet-încet din lumina reflectoarelor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...