Paolo Campinoti, prieten de 15 ani cu Piero Ferrari! Ce l-a atras cel mai mult pe șeful PRAMARC la România: “Vin de 2-3 ori pe an aici” VIDEO EXCLUSIV

Rebeka Pascu 18.01.2024, 15:03

Paolo Campinoti, director executiv al companiei PRAMARC Racing Moto GP, a fost prezent recent la gala filmului Ferrari. Afaceritul ne-a oferit un interviu exclusiv pentru Impact.ro și a vorbit detaliat despre familia Ferrari, cu care are o relație strânsă de prietenie. Paolo ne-a vorbit despe legătura cu Piero Ferrari, fiul nelegitim al lui Enzo Ferrari, care deține la ora actuală 10% din acțiunile companiei, primite moștenire de la tatăl său.

Ce spune Paolo Campinoti, CEO PRAMARC Racing Moto GP, despre România?

Italianul Paolo Campinoti călătorește în lume pentru a face afaceri pentru Pramarc. Totul a început în 1966, când familia sa a înființat „L’Europea” o companie de afaceri pentru echipamente de construcții.

Antreprenorl are un sediu în România și vine de câteva ori pe an în scop profesional. Bărbatul este îndrăgostit de țara noastră și spune că aici se simte ca acasă:

“România este foarte frumoasă și îmi place foarte mult aici! Am fost în foarte multe locuri din România. Vin de două, trei ori pe an aici, pentru că avem un sediu aici și vin destul de des ca să văd cum merg lucrurile la birou.

Îmi place totul la România: oamenii, mâncarea, orașele foarte frumoase, totul. Sunt italian, îmi place Italia, dar dacă vin în România, mă simt ca acasă, sunt multe lucruri similare.”, ne-a spus afaceristul Paolo Campinoti, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Citește și: Va fi nuntă în familia Ancăi Serea? David, fiul cel mare și-a găsit jumătatea, iar Anca speră că tânăra îi va deveni noră: “Doamne, ajută!” VIDEO EXCLUSIV – IMPACT.ro

Paolo Campinoti, relație strânsă de prietenie cu Piero Ferrari!

Paolo Campinoti are o legătură stânsă cu familia Ferrari de peste 15 ani. Directorul executiv al companiei Pramarc și fiul nelegitim a lui Enzo Ferrari sunt buni prieteni și, de asemenea, colaboratori în afaceri.

Italianul ne-a vorbit detaliat despre Piero Ferrari, cel care deține la ora actuală 10% din acțiunile Ferrari, primite moștenire de la tatăl său:

“Sunt prieten bun cu Piero Ferrari de peste 15 ani. Nu i-am cunoscut tatăl, îl știu pe el, pe soția lui, pe fiica lui Piero, de asemenea, pe ginerele său și pe nepotul lui. În Italia, familia Ferrari este un fel de familie regală.

Toată lumea cunoaște familia Ferrari, oriunde te duci în lume, cu toții știm familia Ferrari. În Italia, familiile care au o istorie atât de vastă, ajung să facă parte din moștenirea culturii italienești. Încă nu am văzut filmul, dar Piero mi-a spus că este fantastic!”, ne-a mai declarat afaceristul pentru Impact.

Citește și: Codruța și Valentin Sanfira se pregătesc să devină părinți? Ce spune artistul despre rolul de tată: “Sunt deja tătic” VIDEO EXCLUSIV – IMPACT.ro

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Urmăriți Impact.ro și pe