Panică la o nuntă în Cluj. Mai mulți nuntași s-au luat la bătaie, iar unul a scos pistolul și a tras

Badea Violeta 11.09.2022, 17:02
Panică la o nuntă în Cluj. Mai mulți nuntași s-au luat la bătaie, iar unul a scos pistolul și a tras

Ar fi trebuit să fie cea mai frumoasă zi din viața lor, dar totul s-a transformat într-un coșmar pentru doi miri din Cluj. Mai mulți invitați s-au luat la ceartă chiar în timpul evenimentului lor, după ce au consumat mai multe pahare cu alcool. La un moment dat, unul dintre ei a scos pistolul și a tras. Iată cum s-a încheiat totul!

Scandal uriaș la o nuntă din Cluj

Bătaie ca în filme la o nuntă din Cluj. Mai mulți invitați s-au luat la ceartă și au început să-și împartă pumni și picioare. La un moment dat însă, lucrurile au scăpat complet de sub control, iar unul dintre nuntași a scos un pistol cu care i-a amenințat pe ceilalți invitați și a tras două focuri.

Potrivit autorităților, arma era una de tip Airsoft, dar persoanele prezente la nuntă nu au știut acest detaliu și s-au panicat. Ulterior, bărbatul a fugit din local, dar polițiștii au reușit să-l prindă.

Bărbatul are 28 de ani și este din comuna Florești. Conform oamenilor legii, acesta ar fi tras focurile de armă în afara incintei în care evenimentul a avut loc.

Citește și Un bărbat a avut parte de surpriza vieții la propria nuntă. Cum a ajuns să-și abandoneze mireasa chiar în timpul dansului!

Scandal la o nunta din Cluj
Scandal la o nunta din Cluj

Ce au transmis polițiștii

IPJ Cluj transmite că bărbatul recalcitrant a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat instanței de judecată, cu propuneri legale.

Totodată, acestuia i-a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și amenințare. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

„La data de 11 septembrie a.c., în jurul orei 04.15, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la o altercație care a avut loc între mai multe persoane, la o sală de evenimente din municipiu, unde un bărbat ar fi amenințat și utilizat o armă neletală și nesupusă autorizării, de tip Airsoft.

La scurt timp de la sesizare, polițiștii au identificat persoana în cauză, față de aceasta fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. În urma incidentului nu au fost persoane rănite”, a transmis IPJ Cluj, potrivit monitorulcj.ro.

Citește și Zeci de persoane au ajuns de la nuntă direct la spital. Alimentul din meniu care a declanșat un focar de toxinfecție alimentară!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...