OZN incredibil de rapid, surprins de o dronă în Ungaria. Imaginile îți taie respirația

Corina Oprea 09.05.2023, 08:59

O filmare mai veche a venit acum în atenția publicului și a atras atenția tuturor. Un detaliu extrem de șocant poate fi observat în imagini și ridică multe semne de întrebare. Pe cer se observă un obiect zburător, în formă de cilindru, despre care se crede că a fost chiar un OZN.

Un OZN ar fi apărut pe cer în Ungaria

Andras Horvath a făcut o filmare cu cerul în Ungaria, unde a surprins un obiect zburător. Pentru el nu părea nimic ciudat și a tratat videoclipul ca atare, dar oamenii din mediul online au observat acolo un detaliu extrem de ciudat, care le-a atras din plin atenția.

Filmarea datează încă din Iunie 2020 și a stârnit atenția și entuziasmul pasionaţilor de OZN-uri. Acest obiect cilindric filmat cu drona poate fi observat cum trece pe cer repede și dispare în nori și chiar nu putem spune că este vorba despre vreo pasăre. Cei care sunt atrași de domeniu spun că sunt șanse mari să fie un OZN.

Obiectul cilindric fără aripi a fost văzut în Csobánka, un sat pitoresc înconjurat de munţi, în comitatul Pest, în nordul Ungariei. A fost publicat abia acum în mediul online, dar a atras o mulțime de reacții care mai de care mai controversată.

Americanii spun că e o aeronavă

Părerile sunt împărțite și au apărut tot felul de conspirații. Autoritățile spun că ar putea fi o aeronavă de formă cilindrică doborâtă în Yukon, la frontiera Alaskăi.

Totuși, nu este exclusă nici posibilitatea de a fi o dronă sau un balon spion. Oamenii se tem, însă, că poate fi ceva făcut de om într-un scop rău. Cei mai raționali sunt convinși că nu poate fi vorba despre extratereștri și îi iau în râs pe cei care au această părere.

„Pare un fel de rachetă, poate concepută pentru a se sustrage contra apărării, pe care poate că Ungaria o urmărește”

„Cu siguranță este ceva, dar felul în care se mișcă în jos este îndoielnic. Făcută de om”

„La început am crezut că ar putea fi o rachetă hipersonică, dar nu există fum”

„Rachete sau alte lucruri pe care guvernele le testează. Dacă cineva spune că extratereștri, presupun că au mers cu autobuzul scurt”, sunt doar câteva dintre părerile oamenilor care au văzut filmulețul.

Urmăriți Impact.ro și pe