Ozana Barabancea a ajuns la Poliție. Detalii despre ce s-a întâmplat cu vedeta

Elena Avramescu 22.08.2020, 15:00
Ozana Barabancea a ajuns la Poliție. Detalii despre ce s-a întâmplat cu vedeta

Ozana Barabancea a recurs la un gest neașteptat, astfel că s-a decis să facă o sesizare la Poliție după ce a fost terorizată zile la rând. Drama a început când un individ și-a făcut cont cu numele artistei și a început să facă glume la adresa ei, având ca motiv fotografiile modificate în exces de Ozana, precum și alte motive.

Ozana Barabancea a ajuns la Poliție

“Eu am fost abordată de o persoană acum două săptămâni, cred ca era o puștoaică, ce și-a manifestat dorința de a mi face o pagină de fani. Eu am refuzat-o! A devenit agresivă și mi-a tot scris de pe 7-9 conturi! Am apucat să i le raportez la timp! Apoi și-a facut cont cu numele meu pe Tik Tok! Apoi, aici a făcut tot felul de grupuri în care eu sunt ținta miștourilor ei!

Cred că acest comportament e de la Pandemie, încerc să-i găsesc o scuză, dar cred că e imposibil! Am simțul umorului și țin la glumă, dar asta e instigare la ură, e blasfemie și mi-a pierit orice zâmbet. Am făcut sesizare la poliție și vor fi identificate toate I.P.urile și toți vor răspunde in fața legii”, a scris Ozana Barabancea pe contul ei de Instagram.

Ozana Barabancea a ajuns la Poliție
Ozana Barabancea a făcut plângere la Poliție

Fiindcă au deranjat-o destul de rău aceste glume “nesărate”, Ozana a considerat că este cazul să apeleze la Poliție. veeta a mărturisit că fata care și-a făcut cont cu numele ei a devenit extrem de agresivă și că ceea ce face tânăra este blasfemie.

Ozana Barabancea despre noua intervenție estetică

Recent, Ozana a făcut o postare pe contul său de Instagram, iar fotografia a venit însoțită de mesajul care a confirmat faptul că urmează o noua intervenție estetică. Vedeta are de gând să-și contureze pomeții și să-și ridice sprâncenele.

”Am revenit in cabinetul doamnei doctor pentru o nouă ședință de înfrumusețare. Pentru că îmi doresc ca pomeții mei să fie un pic mai conturați și sprâncenele mai ridicate, mi s-a recomandat procedura cu fire PDO. Rezultatul este unul foarte natural cu timp de recuperare minim, cu alte cuvinte, de a doua zi voi arata ca o păpușică. ?”, a scris Ozana Barabancea.