EXCLUSIV

Ovidiu Lipan Țăndărică se ține de șotii și la 70 de ani: „Fac cel puțin câte o nebunie în fiecare zi”. De ce vrea să ajungă la 96 de ani. EXCLUSIV

Alexandru Catalan 30.01.2023, 16:00
Ovidiu Lipan Țăndărică se ține de șotii și la 70 de ani: „Fac cel puțin câte o nebunie în fiecare zi”. De ce vrea să ajungă la 96 de ani. EXCLUSIV

Îndrăgitul compozitor și baterist român Ovidiu Lipan Țăndărică împlinește mâine 70 de ani. Sărbătoritul susține, în interviul exclusiv pentru Impact.ro, că își va trata oaspeții cu mult umor și cu autoironie. Artistul ne-a dezvăluit și câteva dintre secretele la care apelează și care îl ajută să fenteze trecerea timpului.

Cum va petrece, mâine, de ziua lui. Pe cine a invitat la masă

Ovidiu Lipan Țăndărică schimbă mâine prefixul. Avea în plan o petrecere grandioasă, pe măsura evenimentului, însă s-a răzgândit brusc. Iată cum va petrece mâine, la ceas aniversar.

Mă tot gândesc, mai în glumă, mai în serios, de vreo două luni, la ziua mea de naștere. Când împlinești 70 de ani te sucești și te răzgândești, ce să faci, cum să faci. M-am tot gândit la ceva grandios, de ziua mea. Și la un moment dat am decis să-mi tratez ziua și oaspeții cu mult umor și autoironie. Să las totul la voia întâmplării, după ce mintea mea a făcut și desfăcut zeci de planuri. Și cu o promisiune fermă, voi fi un tip normal. Nu de alta, dar în toate celelalte zile fac cel puțin câte o nebunie!”, a spus Ovidiu Lipan Țăndărică.

Ovidiu Lipan Țăndărică se ține de șotii și la 70 de ani: „Fac cel puțin câte o nebunie în fiecare zi”. De ce vrea să ajungă la 96 de ani. EXCLUSIV
Ovidiu Lipan Țăndărică împlinește mâine 70 de ani.

„Mai degrabă îți pui întrebări legate de nivelul glicemiei sau al colesterolului, decât altceva!”

Fostul component al celebrelor trupe „Roșu și Negru”, „Mondial”, „Pasărea Rock”, dar mai ales „Phoenix”, menționează că va primi cu brațele larg deschise în casa sa pe prietenii și pe cunoscuții săi.

„Sigur că voi deschide ușa casei pentru toți aceia care vor dori să mă felicite personal, care-și vor face timp și pentru mine. Asta, de fapt, va fi și cea mai mare bucurie posibilă. Ce cadouri, ce alte pretenții?! Când te uiți în cartea de identitate și-ți vezi numărul anilor, mai degrabă îți pui întrebări legate de nivelul glicemiei sau al colesterolului, decât altceva! Dar o prăjitură, acolo, va fi binevenită! Chiar dacă va fi una fără frișcă și cu zahăr din surse speciale”, afirmă artistl care arată că e departe de a-și fi pierdut simțul umorului.

Nu-și dorește un cadou special la împlinirea vârstei de 70 de ani

Cât despre vreun posibil visat cadou, Ovidiu Lipan Țăndărică e categoric și nu își dorește un cadou special la împlinirea vârstei de 70 de ani.

„Nu există așa ceva. Visele din copilărie s-au dus, acum sunt alte timpuri. Totul va fi o petrecere fără fițe, cu oameni care se cunosc și se respectă. Tot ce-mi doresc va fi să găsim împreună calea spre o atmosferă prietenoasă și fericită pentru fiecare dintre noi și pentru toți împreună! Asta e tot ce-mi doresc, fiindcă după mine asta e rețeta perfecta a vieții!”.

E adeptul teoriei că ce ți-e scris în frunte ți-e pus!

Ovidiu Lipan Țăndărică mai spune că are și o presimțire legată de durata vieții sale: „Am o presimțire. Una anume, pe care însă vă rog s-o luați tot în stilul meu. Dacă ating pragul de 96 de ani, atunci nu voi muri mai devreme de 116! De ce 96? Fiindcă e opusul lui 69!”, spune, în stilu-i caracteristic, cel recunoscut de altfel pentru relațiile speciale cu reprezentantele sexului frumos.

Pe de altă parte, Țăndărică recunoaște că face parte din categoria celor care susțin că nu te poți opune destinului.

Nu cred în teorii d-astea care spun că-ți poți prelungi viața cu atât și atât, dacă ești mereu atent la starea sănătății tale sau dacă faci anumite lucruri. Eu cred că ce ți-e scris, aia se va întâmpla. Poți tu să te dai peste cap de 100 de ori, că tot nu se vor modifica lucrurile. Iar de ziua mea le spun tututor doar atât: „Puțină autoironie și speranță! Cu atât putem trece prin viață mai ușor decât credem!”, conchide Lipan Țăndărică.

Ionuț Dolănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe ale tatălui său
Urmăriți Impact.ro și pe