Ludovic Orban o atacă pe Olguța: ce spune despre nunta acesteia

Ciprian Ioana 01.04.2019, 06:29
Ludovic Orban o atacă pe Olguța: ce spune despre nunta acesteia

Petrecerea de nuntă a Liei Olguța Vasilescu și a lui Claudiu Manda a avut loc sâmbătă seara. Liderul PNL, Lodovic Orban, a criticat, însă, evenimentul.

Preşedintele PNL a avut numai critici la adresa nunții Liei Olguța Vasilescu, care a petrecut, sâmbătă seara, alături de invitați. Fostul ministru al Muncii a postat pe Facebook fotografii de la nuntă, însă liderul PNL a atras atenția că am intrat în Postul Paștelui și că nu se fac nunți în această perioadă.

Ludovic Orban i-a numit „păgâni” pe petrecăreți, potrivit Agerpres.

„Suntem în Postul Paştelui. Orice român credincios, care respecta tradiţia, care îşi respectă semenii, ştie că în Postul Paştelui nu se fac nunţi. Ce credeţi ca am vazut la televizor? Toată ciuma roşie, toţi cei care se băteau cu cărămida în piept ca ei fac referendumul pentru familie, arătându-şi ca nişte farisei credinţa, dar nu în Dumnezeu, ci în idolii la care nu au voie sa se închine, s-au dus şi au sărbătorit la nuntă, sfidând pe toţi românii care cred în Dumnezeu, care respectă tradiţia bisericii şi care ţin în această perioadă Postul Paştelui”

Ludovic Orban, președintele PNL

Reacția Liei Olguța Vasilescu

Replica fostului ministru al Muncii a venit într-o emisiune la Antena 3. Lia Olguța Vasilescu a spus că doar petrecerea a avut loc sâmbătă.

Cununia religioasă a avut loc pe 24 februarie, când încă nu se intrase în Postul Paștelui, a spus Vasilescu.

”El minte cu nerușinare pentru noi cununia religioasă am făcut-o în 24 februarie, înainte să intrăm în post. Am întrebat dacă este vreo problemă să facem petrecea în post și ni s-a zis că nu este nicio problemă. Astăzi vedem un mesaj de ură împotriva unei familii care a încercat să țină evenimentul cât se poate de privat. Probabil că au rămas în pană de subiecte cei de la PNL și nu mai au ce să zică în campania electorală”.

Lia Olguța Vasilescu

Lia Olguța Vasilescu s-a căsătorit cu senatorul PSD Claudiu Manda, șeful Comisiei parlamentare de control a activității SRI.

La petrecerea de sâmbătă au participat câteva sute de invitați, printre care și președintele PSD, Liviu Dragnea, care a venit însoțit de iubita sa, Irina Tănase.

Foto: Facebook Lia Olguta Vasilescu

Și premierul Viorica Dăncilă a ajuns la petrecere și le-a transmis mirilor tradiționala urare „Casă de piatră”.

Urmăriți Impact.ro și pe