Orban nu s-a putut abţine. Raluca Turcan, ironizată de preşedintele PNL: „Nu full option. Full time job”

Stan Filon 16.09.2021, 11:35
Orban nu s-a putut abţine. Raluca Turcan, ironizată de preşedintele PNL: „Nu full option. Full time job”

Președintele PNL, Ludovic Orban, este în plină campanie electorală pentru alegerile interne din PNL și recent a explicat cum trebuie să fie președintele PNL, dar nu a ratat momentul pentru a o ”înțepa” pe Raluca Turcan, ministrul Muncii, care a anunțat că îl susține pe Florin Cîțu pentru prima poziție din partid.

Ludovic Orban a ironizat-o pe Raluca Turcan

Ludovic Orban s-a exprimat în fața colegilor liberali din Sectorul 1, cărora le-a explicat cum trebuie săfie președintele PNȘ. În timpul explicațiilor, Ludovic Orban a spus că președintele PNL trebuie să fie un președinte ”full time”. Acesta a spus că nu trebuie să fie ”full-option”, ci ”full time”, făcând referire la ultima gafă a ministruui Muncii, Raluca Turcan.

Aceasta a spus că este implicată”full option” la Ministerul Muncii, stârnind amuzamentul românilor care au auzit declarația, dar și a președintelui PNL Ludovic Orban, care se pare că s-a distrat copios. ”Un președinte PNL trebuie să muncească 24 de ore din 24 dacă este necesar. N-are voie să aibă odihnă. El este… nu „full option”. Full time. Full time job.

Ludovic Orban a ironizat-o pe Raluca Turcan
Ludovic Orban a ironizat-o pe Raluca Turcan

”Președinte full-time, nu full-option”

Adică trebuie să fie președinte oricând este necesar, la orice oră din zi sau din noapte, pentru că președintele partidului este cel care poartă cea mai mare răspundere pentru evoluția PNL”, a spus Ludovic Orban ironic, făcând aluzie la Raluca Turcan.

Președintele PNL nu este prima dată când este ironic la adresa Ralucăi Turcan. Chiar marți, acesta și-a sfătuit mai tânăra colegă să mai citească Constitușia României.

”Evident că trebuie să mai citească Constituţia şi procedurile regulamentare doamna ministru. Mi-a mai scris o scrisoare publică să grăbim dezbaterea legii și am să-i dau un singur răspuns: proiectul de lege privind protecţia consumatorului vulnerabil a fost un proiect de lege care a fost înaintat de Guvern. În forma adoptată de Guvern, termenul de intrare în vigoare era prevăzut ca fiind 1 septembrie 2022. Noi, Parlamentul, suntem cei care am modificat termenul de intrare în vigoare pentru a răspunde creșterii prețului facturilor”, a declarat Ludovic Orban.

Raluca Turcan îl sprijină la Congresul din 25 septembrie pe Florin Cîțu pentru funcția de președinte al PNL. “Este nevoie de curaj în acțiunea politică pentru a produce o schimbare de substanță în România și de aceea am decis să îl susțin pe Florin Cîţu în competiția pentru conducerea Partidului Național Liberal.

Sper să fie o competiție politică fair-play, cu o dezbatere centrată pe proiecte iar, în final, să fim uniți, toți membrii PNL, în jurul direcției înainte pe care o decidem la Congres. Îi doresc succes lui Florin Cîțu și îl asigur de sprijinul meu, iar colegilor mei, din partid și de la guvernare, le doresc și ne doresc curaj, să facem ceea ce românii așteaptă de la noi”, declara Raluca Turcan.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...