Oraşul din România care se pregăteşte de război. Autorităţile locale vor raţionalizarea produselor

Nicu Stan 30.03.2022, 18:02
Oraşul din România care se pregăteşte de război. Autorităţile locale vor raţionalizarea produselor

Oraşul din România care se pregăteşte de război. Autorităţile locale vor raţionalizarea produselor. Autorităţile de acolo sunt gata să voteze un proiect în cadrul căruia să se stabilească unitățile comerciale care vor împărți alimentele în cazul unui conflict militar. Despre ce oraș este vorba, vedeți în articolul de mai jos.

Un oraș din România se pregătește de război. Ce măsuri s-au luat

Un oraș din România se pregăteșe de război. Autoritățile desemnează deja magazinele care vor distribui hrană în cazul unui conflict armat. Autorităţile din municipiul Câmpina sunt aproape să voteze un proiect care să stabilească unitățile comerciale care vor raţionaliza alimentele în cazul unui război.

În același timp, viceprimarul din oraș îi îndeamnă câmpinenii să nu se alarmeze, și anunță că astfel de acțiuni sunt necesare pentru a fi puse la punct în orice moment.

Campina se pregateste de razboi
Campina se pregateste de razboi

Ce stabilește Consliliul Local

De asemenea, Consiliul Local Câmpina are pregătit în cadrul ședinței din ultima zi a lunii martie, un proiect de hotărâre care vizează raționalizarea alimentelor, în cazul unui război. În referatul ce stă la baza proiectului de hotărâre de Consiliul Local sunt stabilite clar categoriile de produse, dar și străzile care aparțin fiecărui supermarket.

Chiar dacă la începutul acest proiect populația s-a panicat, o parte dintre cetățeni spun că măsura este binevenită. De asemenea, există voci care spun că astfel de lucruri nu sunt de bun augur în momentul de față. În plus, Centrul Militar Prahova solicită un spaţiu şi un delegat pentru Subcomisia locală de recrutare-încorporare de la Câmpina.

Volodimir Zelenski se va adresa Parlamentului din România

Pe de altă parte, președintele Senatului Florin Cîțu a postat pe rețelele sociale un mesaj prin care a anunțat că liderul de la Kiev, Volodimir Zelenski, va vorbi în Parlamentul României.

„Voi aranja ca acest lucru să se întâmple săptămâna viitoare. Ucraina are tot sprijinul meu”, a scris fostul premier pe Twitter.

Bombardamentele continuă în Donețk

Între timp, oficiali din Ucraina susțin că forțele ruse bombardează aproape toate orașele din regiunea Donețk. Astfel, guvernatorul Pavlo Kyrylenko a anunțat că au avut loc atacuri asupra orașelor Maryinka și Novomykhailivka miercuri dimineață, afirmând totodată că situația s-ar putea agrava pe măsură ce armata rusă își concentrează trupele în estul țării.

În plus, noi fotografii din satelit, publicate de compania Maxar Technologies, arată mărimea pagubelor din orașul asediat Mariupol, situat în sud-estul Ucrainei. Unele imagini arată blocuri distruse complet de bombardamentele rusești, altele arată tunuri de artilerie în poziții de tragere situate la periferia orașului. Circa 5.000 de oameni, inclusiv 210 copii, au fost uciși în Mariupol.

Urmăriți Impact.ro și pe