Orarul magazinelor Penny de Sfânta Marie. Programul pentru ziua de 15 august

Daria Petrescu 14.08.2021, 20:20
Orarul magazinelor Penny de Sfânta Marie. Programul pentru ziua de 15 august

Ziua de 15 august este zi de sărbătoare. Credincioșii ordodocși sărbătoresc Sfânta Maria sau Adormirea Maicii Domnului, iar cu această ocazie, majoritatea românilor beneficiază de o zi liberă. În ceea ce privește programul magazinelor Penny, compania a venit cu noi precizări cu privire la modul în care funcționează magazinele. Orarul magazinelor Penny de Sfânta Marie. Programul pentru ziua de 15 august

Orarul magazinelor Penny de Sfânta Marie

Lanțul de supermarket-uri penny market este unul dintre cele mai cunoscute din țară. Penny deține 3.700 de magazine în Germania, Austria, Italia, România, Ungaria și Cehia.

Magazinele Penny Market din ţară vor avea din nou program special, adaptat zilelor de sărbătoare, de Adormirea Maicii Domnului.  Sărbătoarea este în 15 august, astfel că majoritatea clienţilor vor avea o zi liberă în plus.

Începând cu anul 2020, Penny a anunțat un nou program pentru magazinele din țară

București – Ilfov: 07:00 – 21:00
Restul țării: 07:30 – 21:00

„Excepții fac trei magazine PENNY care sunt amplasate în centrele comerciale din Brașov, Pitești și Piatra Neamț. Acestea vor funcționa de luni până sâmbătă, în intervalul orar cuprins între 08:00 dimineața și 21:00 seară”, au anunțat reprezentanții magazinelor Penny.

Ce salarii primesc angajații de la Penny

– casier angajat full time în Buzau, cu o experienta în domeniu de 4 ani, are un salariu lunar net de 2.410 lei plus tichete de masa de 300 de lei lunar.

– casierul încasator angajat full time în Ilfov, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în ianuarie 2020 un salariu lunar net de 2.000 de lei. Aici se adaugă  tichete de masă de 300 de lei pe lună. În funcție de cum decide angajatorul, mai există și alte bonusuri.

– șeful secție angajat full time în Voluntari ajunge la un salariu de4.500 de lei,  cu o experiență în domeniu de 5 ani. Acesta mai primește tichete de masa dar și diverse sporuri. Angajatorul este cel care decide.

-de asemenea, șeful de secție în Roman câștiga la finalul anului trecut suma de 2.317 lei, plus un bonus de 300 de lei pe lună, tichete de masă de 300 de lei lunar și alte bonusuri de 600 de lei pe an.

-Un casier ce lucra si ca manipulator de marfa, angajat full time în Sibiu, are un salariu lunar net de 2.130 de lei. La acesta se adaugă  un bonus de 100 de lei pe luna si tichete de masa de 300 de lei lunar.

-casier angajat full time areun salariu lunar net de 2.800 de lei. La acesta se adaugă bonusurile.

Cât câștigă un angajat full time la Penny, în Voluntari

-șeful  adjunct de magazin angajat full time în Lugoj, cu o experienta în domeniu de 3 ani, câstiga un salariu lunar net de 1.900 de lei.

–  sef de sectie avea în 209 un salariu lunar net de 2.100 de lei.

-sef de sectie angajat full time în Arad are un salariu lunar net de 1.800 de lei.

– Un administrator cumpărări angajat full time  anul trecut, în București, câștiga 2.500 de lei net pe lună. Acesta are o experiență de peste 10 ani în domeniu. La salariu se adaugă un bonus de 2.500 de lei pe an.

Sfânta Maria Mare este prăznuită de creştini pe data de 15 august, această zi fiind ziua în care se pomeneşte Adormirea Maicii Domnului sau, mai exact, trecerea sa la veșnicie. De asemenea, pe 8 septembrie se sărbătorește nașterea Maicii Domnului, adică Sfânta Mărie Mică.

Urmăriți Impact.ro și pe