Olimpiu Moruțan, pregătit de duelul cu FC Barcelona. „Putem scoate un rezultat foarte bun”. Cu ce fost jucător de la Liverpool s-a împrietenit în Turcia

Sorin Barbu 17.03.2022, 15:59
Olimpiu Moruțan, pregătit de duelul cu FC Barcelona. „Putem scoate un rezultat foarte bun”. Cu ce fost jucător de la Liverpool s-a împrietenit în Turcia

Olimpiu Moruțan își dorește foarte tare să intre pe teren cu FC Barcelona în duelul din Europa League. În tur, la partida terminată 0-0, a rămas pe bancă, dar acum speră ca antrenorul să-i Domenec Torrent să-i ofere o șansă. Fostul jucător de la FCSB a acordat un interviu în care a spus că este încântat de fanii turci, dar și mâncarea din această țară. A dezvăluit și cu ce fost jucător de la Liverpool are o relație foarte bună.

Olimpiu Moruțan vrea să joace în partida cu FC Barcelona

Olimpiu Moruțan a fost transferat la Galata în mandatul lui Fatih Terim. Patru milioane de euro a costat transferul de la FCSB. În primele partide a fost titular și chiar și în perioadele mai puțin bune „Împăratul” a reușit să-i ofere minute.

Lucrurile s-au schimbat cu noul antrenor. Domenec Torrent a pus presiune pe el și a spus de mai multe ori că nu este mulțumit de randamentul fotbalistului român. Moruțan a jucat doar 11 minute, acum două săptămâni, cu Konyaspor, dar ultimele două partide, cu FC Barcelona și Besiktas, le-a văzut de pe bancă.

În tur, Galata a reușit un rezultat de egalitate, 0-0, cu FC Barcelona, iar internaționalul român speră să pună umărul la un succes, în al doilea meci, care ar aduce calificarea.

„Sincer să vă spun, este foarte greu, dar trag foarte mult la antrenament ca să fiu la un nivel foarte ridicat și să nu dezamăgesc. O să ne aștepte un meci foarte, foarte greu, dar am încredere în colegii mei și putem scoate un rezultat foarte bun. Nu este imposibil”, a declarat fostul jucător de la FCSB.

 

Olimpiu Moruțan, sfătuit de Ryan Babel

Moruțan a fost transferat de la FCSB cu patru milioane de euro. A marcat trei goluri, dar a oferit și trei pase decisive în tricoul Galatei.

„M-am obișnuit chiar din primele zile, sunt foarte fericit că sunt aici, mă bucur enorm că am ajuns la un club mare ca și Galatasaray și îmi doresc să muncesc cât mai mult ca să fiu printre titulari. Cel mai mult îmi place mâncarea! (n.r. – râde)…

Nu, cel mai mult îmi plac suporterii, e fantastic ce atmosferă este la unele meciuri. Sperăm ca mâine seară să facem un rezultat bun”, a mai spus jucătorul Galatei.

Moruțan nu este singurul român de la Galata. Turcii au plătit mai bine de șase milioane de euro pe Alexandru Cicâldău. Cu el și cu olandezul Ryan Babel are cele mai bune relații la formația din Istanbul.

„Știu ce fac la antrenament, știu că mă pregătesc și oricând antrenorul are nevoie de mine, sunt pregătit să intru, să dau sută la sută. Mă înțeleg cu toată lumea bine, dar cu Babel vorbesc mai mult.

Îmi dă doar sfaturi bune, îmi spune să fiu concentrat la antrenament, că antrenamentul e cel mai important”, a mai spus fotbalistul, într-un interviu acordat PRO TV.

Moruțan este cu ochii pe FCSB și vorbește des cu foștii colegi de echipă.

Urmăriți Impact.ro și pe