OFICIAL| Dinamo a prezentat al 12-lea jucător adus în această iarnă! Fundașul a îmbrăcat tricoul lui OM în Ligue 1, dar nu a mai jucat de șase luni

Sorin Barbu 03.02.2022, 13:57
OFICIAL| Dinamo a prezentat al 12-lea jucător adus în această iarnă! Fundașul a îmbrăcat tricoul lui OM în Ligue 1, dar nu a mai jucat de șase luni

Dinamo își continuă campania furbundă de achiziții, dar nu a reușit să aducă prea mulți jucători care să ajute imediat echipa. Și noul fotbalist, prezentat astăzi, va avea nevoie de o perioadă consistentă de pregătire. Fundașul central Batista Aloé are 27 de ani și ultima oară a fost la formația Arouca din Portugalia, dar ultima partidă a disputat-o în luna august din 2021. Jucătorul francez a jucat în Ligue 1 în tricoul lui Olympique Marseille, unde a fost antrenat de celebrul Marcelo Bielsa.

Dinamo l-a prezentat pe Batista Aloé

Dinamo l-a prezentat pe fundașul francez Batista Aloé care a semnat contractul după câteva zile în care a susținut probe la formația pregătită de Flavius Stoican. Este cel de-al 12-lea jucător adus în această iarnă la trupa din „Ștefan cel Mare” și sunt șanse mari să fie și ultimul ținând cont de situația financiară foarte grea.

„Fundașul central francez Batista Aloé, 27 de ani, ultima oară la clubul portughez Arouca, a semnat un contract cu Dinamo București până la finalul acestui sezon competițional, a anunțat administratorul special Iuliu Mureșan pentru pagina oficială de Facebook.

Format la Academia Olympique Marseille, Batista Aloé a jucat în Ligue 1 pentru echipa franceză (14 meciuri / un gol) și în National (al treilea eșalon) pentru formația secundă a celor de la OM.

Batista Aloé a fost convocat la reprezentativele U18 și U21 ale Franței și a mai jucat în carieră pentru Valenciennes (Franța), Beerschot (Belgia) și Arouca (Portugalia).

19 este numărul oficial de joc al lui Batista Aloé la Dinamo București.

27 de ani are Batista Aloé, fiind născut pe 29 iunie 1994 în localitatea franceză La Ciotat.

Bine ai venit la Dinamo București, Batista Aloé!”, se spune în comunicatul oficial al clubului.

Dinamo, campanie agitată de transferuri

Dinamo a transferat în această iarnă 12 jucători, printre ei aflându-se bulgarul Ivanov de la CS Universitatea Craiova, dar și argentinianul Jonathan Rodriguez și portughezul Cristiano Figueiredo de la CFR Cluj. Au plecat 11 jucători, dar doar transferul lui Deian Sorescu în Polonia a adus bani în conturile clubului.

ANTRENOR: Flavius Stoican

SOSIRI: Tomozei (UTA Arad), R. Patriche (Clinceni), I. Jovanovici (Suduva), Pierret (Boulogne), Chesneau (Chiajna), Buleică (Viitorul Tg. Jiu), Cristiano (CFR Cluj), Celar (CFR Cluj II), J. Rodriguez (CFR Cluj), Ivanov (CSU Craiova), Azankpo (USL Dunkerque), Baptiste Aloe (liber)

PLECĂRI: R. Moldoveanu (Farul), Gluhakovici (liber), Vestenicky (liber), Neicuțescu (FC Buzău), Pinto (liber), Itu (CFR Cluj), Sorescu (Rakow), R. Popa (liber), Țâră (liber), Espinosa (liber), C. Nica (liber)

 

Urmăriți Impact.ro și pe