VIDEO EXCLUSIV

Octavia Geamănu își „exploata” sora, pe bani, în copilărie. Cum a ajuns să fie tratată azi de soțul ei: „Mi-am dat seama cum mă vede și Andrei!” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 03.03.2023, 18:07

Octavia Geamănu a avut din copilărie standarde ridicate în ceea ce privește răsfățul. Fosta știristă de la Antena 1 se bucură și în prezent de un tratament privilegiat acasă, din partea soțului ei, Marian Ionescu, dar și a fiului lor, Andrei. Ambii o consideră „regina casei”, iar ea este încântată de comportamentul celor doi. În exclusivitate pentru Impact.ro, Octavia Geamănu a povestit cum cheltuia banii de buzunar în copilărie ca să trăiască precum o regină.

Dacă pe plan profesional, Octavia Geamănu are parte de o pauză forțată, ea fiind scoasă de la pupitrul Observatorului de Weekend de la Antena 1 încă din vara trecută și înlocuită ulterior cu Irina Ursu, pe plan personal, ea are multe motive de bucurie.

Recent a împlinit 8 ani de căsătorie cu Marian Ionescu, liderul formației Direcția 5 și împreună au un băiat, Andrei, care îi seamănă leit tatălui său. Vedeta se bucură de armonie și echilibru acasă și își dorește să își reia activitatea pe sticlă, ca prezentatoare de știri.

Pe ce cheltuia banii de buzunar Octavia Geamănu în copilărie

Fosta știristă își amintește cu zâmbetul pe buze de tratamentul preferențial de care se bucura în copilărie, în familie. Spre deosebire de alți copii, care își cheltuiau banii de buzunar pe dulciuri sau haine, Octavia a avut o perioadă în care renunța de bună voie la banii din pușculiță în schimbul unor servicii de care beneficia de luni până vineri.

„O plăteam pe sora mea să mă trateze ca pe o regină, respectiv îi dădeam fiecare ban pe care îl primeam de la părinții mei ca să îmi aducă micul dejun în pat. Și ea la sfârșit de săptămână își lua telefon mobil, blugi, rochii și eu nimic, pentru că nu aveam niciun ban, dar totuși trăisem ca o regină în timpul săptămânii. Asta făceam cu banii de buzunar”, a declarat, pentru Impact.ro, Octavia Geamănu amuzându-se de perioada aceea.

Octavia Geamănu: „Sunt regina casei”

Obișnuită de mică să fie răsfățată, Octavia Geamănu a avut norocul să își găsească un partener de viață care să o aprecieze și să o trateze ca atare.

„Absolut, sunt regina casei. Și mi-am dat seama cum mă vede și Andrei sau ce impresie are Andrei despre femei. Ne uitam într-una din seri la un film și, la un moment dat, tatăl unuia dintre copii fusese arestat și zice el, tresare așa: „Dar ce s-a întâmplat?” Uite, l-au arestat pe tatăl băiatului. „De ce?” Păi se presupune că i-a făcut ceva rău soției. „Adică mamei?” Da.

Și Andrei zice: „Nu, deloc, niciodată, nu are cum”. Dar de ce? „Pentru că nu ai cum să faci rău unei soții, unei mame. Mama este regină, mama este prințesa casei, nu ai cum s-o atingi nici cu o floare!”. Și am zis: uau! Așa vede el femeile, mamele, soțiile, bună teorie!”, a povestit Octavia Geamănu pentru Impact.ro.

Fosta prezentatoare de știri susține că modul în care se comportă fiul ei și al lui Marian Ionescu se datorează, în mare parte, partenerului său de viață. Practic, puștiul a observat cât de frumos se comportă părinții lui unul cu celălalt și i se pare firesc ca toate femeile să fie tratate astfel.

„În mare este meritul lui Marian, el preia modelul tatălui. Marian mă alintă în toate felurile, că sunt o prințesă, că sunt o regină”, a adăugat Octavia Geamănu.

Video: Daniel Bălan

Urmăriți Impact.ro și pe