Obiectul pe care trebuie să-l ții mereu în buzunar. Lidia Fecioru spune că așa atragi bogăția în viața ta

Iancu Andreea 02.05.2022, 08:08
Obiectul pe care trebuie să-l ții mereu în buzunar. Lidia Fecioru spune că așa atragi bogăția în viața ta

Celebrul bioenergoterapeut Lidia Fecioru a dezvăluit care este obiectul pe care trebuie să-l ții mereu în buzunar pentru a atrage banii și bunăstarea, în general, în viața ta. Există o serie de trucuri astfel încât să te poți bucura de succes din punct de vedere financiar. Specialistul recomandă un obicei important.

Lidia Fecioru, despre obiectul pe care trebuie să-l ții în buzunar pentru noroc la bani

Cu toții suntem în căutarea reușitei financiare. Dincolo de munca susținută și determinarea de a fi mai bun în carieră, în fiecare zi, există o serie de trucuri pentru a atrage bunăstarea în viața ta. Lidia Fecioru, un celebru bioenergoterapeut, a dezvăluit care este obiectul pe care trebuie să-l ții în buzunar pentru a reuși din punct de vedere financiar.

Specialistul consideră că micile gesturi contează atunci când ai probleme cu banii, motiv pentru care nu ar trebui să eziți să respecți câteva reguli simple. Poți atrage succesul financiar dacă înveți că banii trebuie, de fapt, ascunși, nicidecum ținuți la vedere. Astfel, în loc să stea în mod dezorganizat în geantă, se recomandă ca bancnotele să fie ascunse în bucătărie sau dormitor. Se recomandă ca aceștia să aibă loc lângă hrană sau lenjeria de pat. De asemenea, este important ca banii să stea în portofel, cutie sau geantă.

„Este foarte importantă păstrarea banilor. Lor nu le place să fie înşiraţi prin geantă. Se spune că trebuie să-i strângem şi să-i ascundem. Le place să stea ascunşi. Locurile recomandate sunt bucătăria şi dormitorul, mai ales lângă hrană sau lenjerie de pat. Banii trebuie să aibă un loc special. Într-un portofel, cutie sau geantă. Trebuie să-i punem aşezaţi. Să facem şi ordine în ei. Fiecare la locul lui. De la mare la mic”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

Lidia Fecioru, despre obiectul pe care să-l ții mereu în buzunar pentru a atrage bogăția în viața ta
Bogăția financiară, mai aproape de noi prin simple trucuri

Ce să faci cu bancnotele și monedele pentru a atrage bunăstarea financiară

Bioenergoterapeutul susține că banii nu vor mai fi o problemă pentru cei care obișnuiesc să pună câteva monede prin casă, în diferite locuri. Budiștii ar avea un ritual simplu, foarte vechi, care presupune să așezi o monedă sub pragul ușii.

„Banii nu dispar de lângă tine, dacă punem nişte bani sub preşul de la intrare. Nişte monede. Se spune că este bine să punem o bancnotă la uşă şi cineva să calce pe ea cu noroi, pentru ca ea ne va aduce noroc. Să punem o monedă chiar sub prag. Este un ritual foarte vechi, pe care îl au şi budiştii. Banii vor găsi un obstacol la ieşirea din casă”, a mai precizat Lidia Fecioru.

Bunăstarea financiară se poate stimula și atunci când așezăm bancnote sub fața de masă, ori coșul cu fructe. De asemenea, se recomandă ca banii să nu fie niciodată scoși din buzunar. Buzunarele ar trebui să nu fie niciodată goale.

„Trebuie să avem întotdeauna o catriţă care să fie cu ceva pe aragaz, ca să atragem bunăstarea. Sub faţa de masă sau sub vaza cu fructe, să punem câteva bancnote. Să avem bani pe masă. Tot pentru atragerea bunăstării, să punem mere pe masă. Întotdeauna să avem o rezervă de bani, pentru atragerea succesului financiar. Să nu scoatem niciodată tot din buzunar. Să lăsăm ceva în buzunare. Deci, să nu golim buzunarele”, a mai spus bioenergoterapeutul.

În plus, pentru a atrage banii în viața ta este important să deții câteva talismane. De asemenea, planta banilor, legată cu o ață roșie, ar putea să te ajute să câștigi mai bine.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...