Obiceiul zilnic care o ajută pe Andreea Esca să arate fabulos la 50 de ani. Prezentatoarea a dezvăluit secretul siluetei sale de invidiat

Badea Violeta 08.09.2022, 16:26

Andreea Esca este, de departe, cea mai cunoscută și apreciată prezentatoare de știri de la noi din țară. În urmă cu 27 de ani, aceasta și-a început cariera la Pro TV, iar salutul pe care l-a rostit atunci la începutul acelei emisiuni a rămas în istorie: „Bună seara, România. Bună seara, București! Sunt Andreea Esca”. Acum, la 50 de ani, prezentatoarea apare pe sticlă cu aceeași siluetă de invidiat. Iată obiceiul zilnic care o ajută să arate fabulos!

Cum se menține în formă Andreea Esca

Andreea Esca nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este probabil cea mai îndrăgită prezentatoare de știri din România. Vedeta face senzație de aproape trei decenii la postul din Pache Protopopescu. Nu o spunem noi, ci audienţele zilnice.

Deși au trecut atâția ani de când prezentatoarea TV a apărut pentru prima oară la pupitrul Știrilor Pro TV, aceasta pare neschimbată. Chiar dacă a împlinit, de curând, vârsta de 50 de ani, Andreea Esca arată mai bine ca niciodată, având o siluetă de invidiat. Recent, vedeta a dezvăluit cum se menține în formă.

„Nu știu dacă am cel mai sănătos stil de viață, dar merg la sport dintotdeauna, în mod regulat, orice s-ar întâmpla. Nu am fumat niciodată, nu știu dacă contează, alcool nu prea beau. Beau câte un pahar undeva, așa de gust. Nu e pasiunea mea!

Dansez mult, îmi place muzica, am prieteni foarte simpatici, am o familie frumoasă. Toate aceste lucruri, la un loc, reprezintă cumva o viață sănătoasă”, a declarat Andreea Esca, conform Pro TV.

Cum se mentine in forma Andreea Esca
Cum se mentine in forma Andreea Esca

Situația penibilă prin care a trecut Andreea Esca. Cum a fost pusă în dificultate prezentatoarea

În urmă cu mulți ani, Andreea Esca era pusă într-o situație uluitoare. Totul se întâmpla în direct. Mai exact, vedeta se trezea în platou cu un invitat despre care nu știa nimic. Cum a ieșit din încurcătură?

„Aveam doi invitați în același timp, adică în același jurnal. Nu erau persoane publice și nu știam cum arată oamenii respectivi. Unul venea pe o știre, iar altul pe alt subiect.

Unul trebuia să vină lângă mine, la masa mea și celălalt era într-o altă cameră. Regizorul de platou i-a încurcat și mi-a adus omul de la subiectul 2 pe subiectul 1.

Eu nu știam cum arată. Era ceva cu recolta de roșii… Am întrebat omul de roșii și el a zis că eu sunt cu centrala de la Cernavodă. Am simțit că nu înțeleg absolut nimic. A fost ceva groaznic.

Situația a fost absolut penibilă. Uneori îmi vine să râd, dar nu am ajuns la performanța asta. Mă gândesc ce pățesc dacă încep să sughit sau strănut”, a povestit Andreea Esca.

Citește și Andreea Esca, copleșită de emoții în direct. Motivul pentru care prezentatoarea a izbucnit în lacrimi în fața camerelor!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...