VIDEO EXCLUSIV

Obiceiul la care a renunțat Iuliana Marciuc pentru a-și păstra silueta. Ce planuri ambițioase are în 2023. „Nu am nevoie de un antrenor personal”. VIDEO

Andreea Archip 13.01.2023, 20:47

Iuliana Marciuc se numără printre persoanele care nu concep viața fără exerciții fizice. După ce în urmă cu 4 ani a dobândit silueta la care visa, vedeta TVR e decisă să păstreze rezultatele obținute. Tocmai de aceea de sărbători nu a dat iama în mâncare, iar pe 5 ianuarie a revenit conștiincioasă la sală. În interviul exclusiv, acordat pentru Impact.ro, prezentatoarea TV ne-a spus ce obiective și-a stabilit la început de an, cum l-a motivat pe fiul ei să facă stretching, dar și cât de mândră este de reușitele lui David în ceea ce privește actoria.

Obiceiul la care a renunțat Iuliana Marciuc pentru a-și păstra silueta

Impact.ro: Au trecut sărbătorile. Ai mâncat ce ai poftit sau te-ai gândit la cântar?

Iuliana Marciuc: M-am gândit la cântar, pentru că, altfel, atunci când aș fi revenit la sală, m-aș fi descurcat mai greu. De fiecare dată, după o lipsă de mișcare, te descurci mult mai greu. Și la fel după câteva kilograme în plus te descurci mult mai greu. Și asta o simți și nu îți face plăcere. Și atunci mărturisesc că m-am gândit.

Sarmale nu am mâncat decât o singură dată și câteva acolo, chit că am pus și puțină smântână pe ele. Iar cozonac, special nu am cumpărat, nu am avut în casă, nu am făcut și am mâncat tot la fel: o dată sau de două ori o felie de cozonac cu mac. În rest, da, pot să spun că m-am abținut. M-am abținut să mănânc dulciuri seara, de exemplu, dacă am avut poftă de ceva dulce, am mâncat măcar în prima parte a zilei.

Știu că te tenta Adrian cu dulciuri dimineața.

Dimineață mai gust așa ceva, dar nu în fiecare zi, în niciun caz, iar acum, de exemplu, după sărbători, începând cu 5 ianuarie, când am venit la sală, mi-am propus să am o perioadă de cel puțin o lună fără dulce.

Care este obiectivul: vrei să mai slăbești? Vrei să te menții?

Am avut un obiectiv acum 4 ani, când am venit aici, care s-a numit 6 kilograme, în 6 săptămâni, și slavă Domnului că am reușit. După care am mai slăbit încă vreo 4 kilograme, tot aici. Obiectivul meu este să încerc să ajung la sală, de cel puțin 3 ori pe săptămână, să încep ziua cu sport, și să mă mențin, adică să nu am fluctuații foarte mari, pentru că nu fac bine deloc.

Iuliana Marciuc nu are antrenor personal

Te gândești să îți iei un antrenor personal astfel încât să nu trișezi sau te descurci, lupți cu tine să vii oricând?

Nu am un antrenor personal, dar sincer aici nici nu este nevoie. Sunt de fiecare dată doi antrenori când facem circuitele și sunt atât de atenți la ce face fiecare dintre noi, încât nu am nevoie de un antrenor personal.

Pe Adrian Enache nu îl tentează? Ai încercat să îl aduci aici sau fiecare merge la altă sală?

El are cele două săli ale lui, unde este foarte fidel, lui îi place oricum foarte mult forța. Și aici sunt aparate de forță, dar aici se combină cu circuitele și e alt gen. Pe David am încercat să-l tentez, el merge împreună cu Adrian la una dintre sălile de forță, dar aici l-am tentat cu stretching. Medicul ortoped mi-a recomandat pentru postura unui adolescent stretchingul și de atunci vine o dată pe săptămână aici, singur.

Ce spune Iuliana Marciuc despre apariția fiului său în serialul “Wednesday”, producție Netflix

Felicitări pentru apariția lui David în serialul “Wednesday”. Cum și-a descoperit pasiunea pentru actorie?

Am terminat anul cu o serie de filme de scurtmetraj, în care el a jucat și ne-am bucurat foarte tare pentru realizarea lui și pentru apariția din “Wednesday”, care a fost un rol de figurație, dar a fost mulțumit că s-a văzut și că a existat această experiență pentru el. Mai mult experiența de la Academia de Film și Televiziune Studiorile Buftea îi face plăcere și în februarie va începe o nouă serie de cursuri.

Urmăriți Impact.ro și pe