Oana Zăvoranu, reacție neașteptată despre zvonurile legate de divorț. Ce se întâmplă, de fapt, în căsnicia vedetei

Alexandra Chivu 16.12.2019, 11:31
Oana Zăvoranu, reacție neașteptată despre zvonurile legate de divorț. Ce se întâmplă, de fapt, în căsnicia vedetei

Despărțire cu repetiție? Oana Zăvoranu și Alex Ashraf păreau că formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, până să apară zvonuri că Diva din ”Sacrificiu” a pus capăt relație, vedeta chiar ștergând toate pozele cu soțul ei de pe rețelele de socializare. În urma speculațiilor cum că ar fi la un pas de divorț, vedeta a lămurit situația. Ce se întâmplă în căsnicia ei?

Oana Zăvoranu, reacție neașteptată despre zvonurile legate de divorț

Deși nu mulți credeau că relația dintre Oana Zăvoranu și Alex va duce prea departe, dat fiind începutul ei tumultos, cu multe peripeții, scandal și despărțiri, cei doi au ajuns să se și căsătorească. Chiar dacă păreau unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă, printre alte zvonuri legate de cei doi a apărut și unul care ”stă în picioare”, având și argumente.

Oana Zăvoranu, reacție neașteptată despre zvonurile legate de divorț. Ce se întâmplă, de fapt, în căsnicia vedetei
Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex

Există speculații cum că aceștia s-ar fi separat, iar ceea ce susține vestea este absența nenumăratelor fotografii cu Oana și Alex de pe conturile de socializare ale vedetei. Despre zvonuri au vorbit ambii, unul pentru VIVA! și altul pentru Spynews. Alex a vorbit pentru cea din urmă sursă despre relația pe care o are cu soția sa, susținând că merge mai bine ca niciodată.

Ce se întâmplă, de fapt, în căsnicia vedetei?

„Speculațiile nu își au rostul. Eu sunt fericit cu soția mea și o iubesc. Nu se pune problema de vreun divoț”, a spus Alex.

Contactată de revista numită, Oana Zăvoranu a răspuns și ea curioasei întrebări. Scurt, dar la obiect, Diva din ”Sacrificiul” a spus: ”Care divorț?”.

De altfel, mirarea actriței la auzul veștilor a fost mare dar fiind că, în urmă cu puțin timp, povestea presei cât de încântată este de mariajul cu Alex.„Alex e dotat pentru ce îmi trebuie mie. Vorbesc în totală cunoștință de cauză. Este și tandru. Eu poate nu vreau în fiecare seară. Sunt de părere că bărbatul trebuie să stea după femeie și nu femeia după bărbat”, a spus Oana.

Urmăriți Impact.ro și pe