Oana Roman şi Marius Elisei nu mai pot nega împăcarea. Gestul intim i-a dat de gol

Nicu Stan 19.06.2021, 10:39

Oana Roman şi Marius Elisei nu mai pot nega împăcarea. Gestul intim i-a dat de gol. Toate detaliile împăcării dintre cei doi, în articolul de mai jos.

Oana Roman și Marius Elisei, tot mai aproape de o mare împăcare. Cum au fost surprinși la malul mării

Oana Roman şi Marius Elisei nu mai pot nega că nu s-au împăcat. Cei doi au făcut un gest intim care i-a dat de gol

Se poate spune cu siguranță că Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcatdupă ce cei doi s-au fotografiat la malul mării în timp ce se sărută pasional, dovada clară că iubirea dintre ei a renăscut.

Oana Roman s-a impacat cu Marius Elisei?
Oana Roman s-a impacat cu Marius Elisei? Sursa foto: spynews.ro

Sărut pasional la malul mării

În ultima perioadă, au apărut numeroase zvonuri referitoare la o posibilă împăcare între Oana Roman și Marius Elisei, însă, până acum, niciunul nu a confirmat zvonurile.

De altfel, Oana Roman și Marius Elisei au hrănit bârfele conform cărora s-au împăcat, însă niciunul nu a spus-o clar. De data aceasta, cei doi au plecat la mare, împreună cu fiica lor, Isabela. Astfel, într-un cadru de poveste, la malul mării, Oana Roman și Marius Elisei s-au pozat sărutându-se, scrie spynews.ro.

Oana Roman și Marius Elisei, tot mai apropiați datorită Isabelei

De asemenea, în ultimul timp, Oana Roman și Marius Elisei au petrecut tot mai mult timp împreună de dragul fiicei lor. Asta se pare că a fost benefic pentru relația lor, respectiv de a reaprinde iubirea dintre ei.

În plus, Isabela este foarte fericită să își vadă din nou părinții împreună. Astfel, chiar micuța Isabela este cea care i-a fotografiat pe părinții ei în timp ce se îmbrățișau, de data aceasta într-un alt concediu, undeva la munte. Oana Roman a spus că tot fetița a insistat ca ei doi să stea îmbrățișați în fotografia cu pricina.

Izabela vrea să-și vadă părinții împreună

”Poza asta a făcut – o Isa și a insistat sa stăm fix așa. Am postat o cum a făcut o ea cu toată iubirea și fericirea din sufletul ei. Probabil de aceea este atât de frumoasă. Nu este editata deloc dar este autentica precum iubirea cu care ea a făcut – o!”, a scris Oana Roman în dreptul pozei postată pe Instagram.

Oana Roman nu vrea să vorbească de împăcare

Oana Roman nu a vrut să dea prea multe detalii despre ce se întâmplă în aceste momente între ea și fostul ei soț, Marius Elisei.

”Deocamdată nu vreau să vorbesc despre acest subiect. Când o să se întâmple ceva în viața mea o să anunț, la fel cum am anunțat frumos că ne despărțim”, a spus Oana Roman, conform viva.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe