Oana Roman, răsturnare de situație în căsnicia cu Marius Elisei. Anunțul momentului. „Nu doar el a greșit”

Ana Anitoiu 14.07.2022, 12:34

Oana Roman a dezvăluit noi detalii despre căsnicia cu Marius Elisei, alături de care are o fiică, Iasbela, în vârstă de opt ani. Vedeta, care s-a despărțit de mai multe ori de tatăl copilului ei, pentru ca apoi să se împace cu el, a explicat de unde apar certuri în familia ei.

Oana Roman, despre dificultățile din căsnicia ei

Oana Roman și Marius Elisei au trecut recent printr-o nouă despărțire, dar au reușit să se împace. Fiica fostului prim-ministru Petre Roman a povestit că el a fost cel care a făcut pașii către împăcare de data aceasta. Își dau seama amândoi că separat le este mai rău decât împreună.

De asemenea, Oana Roman a recunoscut că nu a greșit doar Marius Elisei de-a lungul timpului și a spus că este conștientă că nu este ușor de suportat. Vedeta a adăugat că ea a trebuit să învețe să lase de la ea și să nu mai fie atât de impulsivă cum obișnuia să fie.

Oana Roman, rasturnare de situatie in casnicia cu Marius Elisei
Marius Elisei si Oana Roman

„El nu vorbește ca mine, este mai introvertit. Eu vorbesc, eu mă descarc și peste 5 minute mi-a trecut. El nu este așa. Uneori încercăm să vorbim și nu vrea să vorbească și atunci comunicarea e mai grea.

Avem momente când reușim să comunică foarte bine, dar sunt momente în care vedem lucrurile diferit și poate nu reușim să ne ascultăm cum trebuie”, a spus Oana Roman la „Xtra Night Show”, unde a fost invitată alături de Marius Elisei.

Ce a spus Marius Elisei despre Oana Roman

De cealaltă parte, Marius Elisei a spus că, pentru ca relația lor să funcționeze, trebuie să facă schimbări amândoi. Totuși, deși vede la partenera lui de viață lucruri pe care consideră că ea ar trebui să le schimbe, el nu vrea să i le spună concret, ci preferă ca Oana Roman să le realizeze singură.

„Nu trebuie să mă schimb doar eu. Eu nu trebuie să îi spun ce să schimbe. Ea trebuie să vadă singură. Problema este că vedem diferit, realizăm diferit, dar rezultatul este la fel’’, a spus Marius Elisei.

Recent, după ce a fost acuzată că trăiește din banii daţi de tatăl ei, Petre Roman, Oana Roman a răbufnit. Ea s-a apărat, spunând că muncește ca să-și câștige traiul. Vedeta are un magazin online de haine și accesorii, dar își crește veniturile și prin mai multe contracte de imagine, colaborând cu diferite companii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...