Oana Roman, o nouă gafă faţă de fiica sa. Vedeta şi-a ieşit din fire când a văzut ce a făcut Isabela: „Descreierată”

Antonia Iacobescu 04.07.2021, 15:23
Oana Roman, o nouă gafă faţă de fiica sa. Vedeta şi-a ieşit din fire când a văzut ce a făcut Isabela: „Descreierată”

Oana Roman a gafat-o din nou cu fiica sa! Vedeta a fost surprinsă într-un moment delicat, în cadrul emisiunii Mămici de Pitici cu Lipici. Oana Roman și-a ieșit din fire, deși a încercat să o stăpânească pe Isabela, explicându-i că nu e normal să ridice tonul atât de tare.

Oana Roman a răbufnit când a văzut ce a făcut Isabela

Oana Roman nu s-a mai putut abține și a avut o reacție dură la adresa fiicei sale, după ce micuța a ridicat vocea la ea. Fiica lui Petre Roman nu s-a lăsat intimidată și a luat imediat atitudine. Oana a încercat să-i explice acesteia că nu trebuie să se manifeste în asemenea fel.

Telespectatorii emisiunii Mămici de Pitici cu Lipici le-au putut urmări pe cele două în timp ce pregăteau bagajele pentru a reveni în România. Dornică să-i dea fiicei sale o educație cât mai bună, Oana Roman a vrut să o responsabilizeze pe Isabela, motiv pentru care a chemat-o să o ajute la pregătirea bagajului împreună.

Vedeta a avut parte de un șoc când a descoperit că fiica ei a pus în geamantan numai pietre și nisip. Deranjată de gestul micuței, aceasta i-a atras atenția că nu a făcut bine.

Oana Roman a insultat-o iar pe fetița ei, Isabela

„Te trezești că trebuie să facem bagaje, Isa, că avem avion astăzi de luat, plecăm la aeroport. Așa îmi face de fiecare dată cu bagajele, deci mă disperă! Uită-te și tu ce mi-ai băgat în valiză. Te rog să vii încoace să-ți arăt. Ce e acolo? Pietre? Așa se face? Se bag pietre și nisip în valiză? Nisip, măi mami? Cum vărs eu ăsta acum, spune-mi și mie. Ferească Dumnezeu așa ceva, măi iubita mea”, i-a spus Oana Roman fiicei sale, Isabela, pe un ton răstit.

În schimb, Isabela a început să strige destul de tare la mama ei, iar Oana Roman a mustrat-o imediat.

„De ce țipi? Pot să știu și eu de ce țipi în halul ăsta? Vezi că acum schimb biletele și te las acasă. Vorbesc foarte serios. De ce să țipi ca o descreiată, în halul ăsta? E normal? Și eu țip, dar nu în halul ăsta. Deci toată valiza e plină de nisip, Isa, toată”, a continuat vedeta, extrem de supărată.

Oana Roman s-a certat și cu internauții

Oana Roman este tot mai activă în mediul online. De curând însă, vedeta a avut parte de o situație mai puțin plăcută. Oana Roman a avut parte de un schimb de replici cu internauții, în urma unei postări de Instagram. Din păcate, s-au spus și cuvinte dure.

După fiecare postare pe care o realizează Oana Roman, internetul aproape că ia foc. Vedeta stârnește numeroase reacții și comentarii cu fotografiile din ultima perioadă, când Oana pare că se reinventează.

‘Tot pe moca, tot pe moca?, i-a scris în mod răutăcios urmăritoarea.

Ești proasta și rea. Moca sa te duci tu la Dalga. Eu la Cannes vin pe banii mei! Când oi putea si tu, mai vorbim! ?, i-a răspuns Oana Roman.

Când o sa ajung sa am contracte și oferte de postări pe bani sau barter pe Coasta de Azur o anunț eu pe doamna. Nu mai am mult pana sa reușesc și asta, sa vezi atunci haterii. Pup ?’, a mai completat vedeta.

Urmăriți Impact.ro și pe