Oana Roman a răbufnit după ce sora sa și fostul soț au abandonat-o. „Adevărul este ăsta, eu nu-l mai ascund”

Anca Manolica 02.02.2023, 17:10

Oana Roman a răbufnit în mediul online și aruncă acuzații dure la adresa surorii sale, dar și a tatălui fetiței sale. Vedeta trece prin momente extrem de grele din punct de vedere emoțional, motiv pentru care a decis să le mărturisească fanilor ei tot ce are pe suflet. Familia sa este complet destrămată.

Oana Roman nu s-a mai putut abține și a răbufnit

Fiica lui Petre Roman a făcut o serie de dezvăluiri total neașteptate despre persoanele care ar fi trebuit să îi fie alături în aceste momente. Ea le declară „război” surorii sale, Catinca Roman, și fostului partener, Marius Elisei, spunând că „va urma Jijad”.

Motivele sunt legate atât de viața sa sentimentală, cât și de relația dintre Marius Elisei și fiica lor, dar și cea pe care o are cu sora sa. Aceasta din urmă se pare că refuză, de peste 6 luni, să își viziteze mama la centrul de recuperare. Deși spune că este conștientă că aceste declarații vor naște un scandal monstru, Oana Roman a mărturisit că își dorește ca toată lumea să afle adevărul.

Oana Roman
Oana Roman

Marius Elisei nu vrea să contribuie la creșterea Isei

Recent, Oana Roman și Marius Elisei au decis să o ia pe căi separate, pentru încă o dată, dar se pare că decizia este una definitivă. Vedeta a decis să rupă orice legătură cu fostul soț, după ce acesta a refuzat să își mai vadă fiica, pe motiv că nu are timp sau că, pentru moment, nu s-a stabilizat astfel încât să o poată îngriji.

Așadar, după discuțiile purtate cu fostul partener, Oana Roman a decis să întrerupă orice fel de comunicare cu tatăl copilului ei. Într-o postare pe rețelele sociale, aceasta a răbufnit și și-a spus oful.

„Totul bine! Marius mi-a spus că va avea grijă și timp să se vadă cu Isa când se va stabiliza. Deocamdată nu are timp și nici posibilitate nici sa o vadă, nici sa contribuie cu nimic la creșterea ei. Din punctul meu de vedere orice fel de comunicare s a încheiat.

Iar azi sora mea mi-a spus ca nu se duce sa o vadă pe mama (pe care nu a văzut-o de peste 6 luni) pt ca nu consideră că mai are vreun motiv sa o vadă.

Va urma Jijad după aceste spuse ale mele dar nu îmi pasă. Adevărul este ăsta și eu nu-l mai ascund.”, a scris Oana Roman pe contul său de Instagram.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...