Oana Lis a ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, schimbarea e majoră

Badea Violeta 29.09.2022, 10:43

Oana Lis și-a uimit fanii cu o nouă schimbare de look. Soția fostului primar al Capitalei este extrem de activă în mediul online, astfel că nu ezită să împărtășească cu urmăritorii ei diferite momente din viață. De curând, vedeta a trecut pe la salonul de înfrumusețare, iar apoi le-a arătat rezultatul prietenilor săi virtuali. Iată cum s-a afișat partenera lui Viorel Lis!

Schimbare de look pentru Oana Lis

În ultima perioadă, Oana Lis a avut parte numai de momente dificile. Soțul ei, fostul primar al Capitalei, se confruntă cu grave probleme de sănătate, iar ea este singura care-l sprijină.

Ajuns la vârsta de 78 de ani, Viorel Lis nu se mai poate deplasa singur, iar starea lui de sănătate se înrăutățește pe zi ce trece. În plus, tratamentul său este extrem de costisitor, iar Oana face eforturi uriașe pentru a avea grijă de cel căruia i-a jurat iubire veşnică.

Cu toate astea, vedeta a găsit câteva momente libere în programul său încărcat și a dat fuga la salon. Într-o postare în secțiunea „Story” de pe contul său de Instagram, partenera lui Viorel Lis le-a arătat fanilor rezultatul final, mai exact o fotografie făcută din față cu părul aranjat și vopsit de specialiștii într-o nuanță ușor roșcată. În plus, Oana Lis și-a făcut și breton.

Citește și Cum și-a recuperat Oana Lis verigheta de la amanet. Ajunsese să o caute și la topitorie!

Oana Lis 1
Oana Lis si-a schimbat look-ul

„Nu mă lasă inima cu azilul”

Fără dar și poate, Oana Lis le-a închis gura celor care spuneau că stă cu Viorel Lis pentru bani. Aceasta face sacrificii enorme de dragul soțului ei bolnav.

Oana povestește că nu-i este deloc ușor, însă este hotărâtă să nu renunțe. Pentru a-i plăti tratamentul lui Viorel, ea a rugat chiar și oamenii doritori și cu posibilități să o ajute cu bani. Totul pentru a nu-și duce la azil soțul.

„Știu că unii își duc părinții, soții, la azil. Tot mai mulți ajung acolo, uite și Arșinel a ajuns! Eu nu condamn, nu judec pe nimeni! Probabil că, dacă cineva e cu Alzheimer ,e foarte greu să te descurci cu el. Poate să dea drumul la aragaz, uită, mai știu eu ce se întâmplă?! E un pericol pentru el și pentru ceilalți. Și, într-adevăr, e foarte scump să vina medicul acasă, să vina terapeuții acasă. Dar, se poate!

O să depun și eu dosar pentru ajutor de la stat pentru Viorel, să-i iau o asistentă. E foarte greu să le fac eu pe toate! Mă lupt cu Viorel că el mai și cade, e trist, ce să facem! Nu mă lasă inima cu azilul, dar vom vedea, depinde cum înaintează boala la Viorel!”, a declarat Oana Lis pentru click.ro.

Citește și Oana Lis merge la psiholog pentru a trece peste greutăți. De ce nu a reușit să pună bani deoparte pentru vremuri grele. „Viorel nu s-a gândit că va ajunge aici”. EXCLUSIV VIDEO!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...