O vedetă s-a întors în România ca să se căsătorească din nou. Nunta a fost făcută în cel mai mare secret

Badea Violeta 20.07.2021, 09:51

O vedetă s-a întors în România ca să se căsătorească din nou. Nunta a fost făcută în cel mai mare secret. Mireasa a strălucit, iar la evenimentul organizat într-o mare discreție au participat doar persoanele apropiate.

O vedetă s-a întors în România ca să se căsătorească din nou

Ce doi miri s-au cunoscut în urmă cu ceva timp, după ce fiecare trecuse printr-un divorț extrem de dureros de fostul partener de viață. Nu s-au grăbit să facă pasul cel mare, mai întâi, au așteptat să se cunoască mai bine, să își dea seama dacă împărtășesc aceleași sentimente și dacă au aceleași pasiuni.

După ce au lăsat în urmă povești mai puțin fericite, aceștia au decis că este momentul să rămână împreună pentru toată viața. Catrinel Sandu, căci despre ea este vorba, s-a căsătorit religios cu Steve Schroeter, la biserica Dichiu, din Capitală.

Cuplul a avut parte de o ceremonie discretă la care au participat doar membrii familiei și prietenii apropiați. De la marele eveniment nu au lipisit fetițele lor, Sarah și Lara, dar și băieții mirelui, Luke și Mark. Catrinel a avut-o alături și pe mama ei care a fost extrem de emoționată să își vadă fiica în brațele bărbatului iubit.

Catrinel si-a refacut viata alaturi de un medic stomatolog
Catrinel si-a refacut viata alaturi de un medic stomatolog american

Nunta a fost făcută în cel mai mare secret

La ceremonie au fost și două vedete. Este vorba despre prezentatorul de la Prima TV Cristi Brancu, alături de soţia lui, Oana Turcu, și de băiețelul lor, Tudor, dar și Letiția Pescariu, care este nașa fetițelor lui Catrinel, și Maria Marinescu.

Anul trecut, Catrinel și Steve s-au căsătorit și în America. Acolo au organizat o ceremonie fastuoasă, dar și-au dorit să aibă parte și de o slujbă religioasă la care să participe persoanele dragi din România.

„Se împlineşte un an de la nunta lui Catrinel cu Steve, într-un decor de vis, o nuntă ca în poveşti, care a ţinut trei zile şi trei nopţi.

La mulţi ani, dragii mei copii, să fiţi sănătoşi, fericiţi şi mereu îndrăgostiţi, aşa cum sunteţi de când sunteţi împreună. Vă iubesc şi mulţumesc în fiecare zi bunului Dumnezeu că existaţi în viaţa mea.

A fost de vis. O spun toţi oamenii dragi care au fost cu noi în acele clipe minunate, dar am avut şi un mare absent, Nicu, care sigur ne-a vegheat din cer şi a fost lângă noi mereu şi s-a bucurat văzând fericirea voastră”, a scris mama lui Catrinel Sandu pe o rețea de socializare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...