O vedetă de la Pro TV, impresionată de Mihai Bendeac. A spus de faţă cu toată lumea: „Fără cuvinte”

Andra Daoud 11.03.2022, 15:48
O vedetă de la Pro TV, impresionată de Mihai Bendeac. A spus de faţă cu toată lumea: „Fără cuvinte”

În ediția de duminică a emisiunii iUmor, la masa juriului va sta o invitată de seamă. Cea care va ocupa cel de-al patrulea scaun este o vedetă care a plecat recent de la Pro TV și a făcut trecerea la Antenă. Prima ei apariție va fi la emisiunea de umor, iar colegul de juriu, Mihai Bendeac, e impresionat-o la filmări. Ce a spus despre el, de față cu toată lumea.

O vedetă de la Pro TV, impresionată de Mihai Bendeac

Monica Bîrlădeanu va fi cel de-al patrulea jurat în ediția de duminică seara a emisiunii iUmor. După 5 ani în care a fost la Pro TV, actrița a anunțat săptămâna trecută că a încheiat o etapă a carierei sale și că este pregătită pentru noi provocări care vor veni, după ce a bătut palma cu televiziunea din grupul Intact.

Monica Bîrlădeanu s-a simțit foarte bine la filmările pentru iUmor și a fost plăcut impresionată de colegul ei de juriu, dar și de breaslă, Mihai Bendeac. La finalul unui monolog rostit de un concurent pe scenă, Mihai Bendeac a comentat: „Am avut o prelucrare după un text clasic de comedie, interpretat la bază de Toma Caragiu, prezentat pentru prima dată la un revelion în anii ’74 – ’75”.

Amintirea atât de precisă a impresionat-o pe Monica Bîrlădeanu, care a spus: „Nu ai cum să ai această memorie! Am rămas fără cuvinte!”. Momentul cu pricina, dar și multe altele, vor putea fi văzute în ediția de duminică seara a emisiunii iUmor.

O vedetă de la PRO TV, impresionată de Mihai Bendeac. A spus de faţă cu toată lumea: „Fără cuvinte”
Monica Bîrlădeanu este al patrulea jurat la iUmor duminica aceasta

Monica Bîrlădeanu, despre plecarea de la Pro TV

În urmă cu o săptămână, actrița a anunțat, prin intermediul contului său de Facebook, că a încheiat colaborarea cu Pro TV și că a bătut palma cu Antena 1.

În câteva imagini 5 ani minunați cu emisiuni, seriale, rating-uri, drame, emoții și bâlbe… pentru care mulțumesc Pro TV-ului și tuturor celor pe care i-am cunoscut și cu care am lucrat acolo. Iau cu mine mai departe amintirile faine, lecțiile importante și ambiția cu care am văzut că lucrați la orice proiect, indiferent de anvergura lui…

(Aplauze) la scenă deschisă, cu capul înclinat. Mulțumesc, Pro TV, mulțumesc și vouă tuturor celor care m-ați urmărit toți anii aceștia; sunteți minunați, iar eu sunt recunoscătoare! Pentru mine povestea merge mai departe!”, a scris Monica Bîrlădeanu în dreptul câtorva imagini din cei cinci ani de Pro TV.

„Am primit invitația cu mult entuziasm”

Cât despre faptul că a semnat cu Antena 1, frumoasa actriță s-a declarat extrem de entuziasmată că prima ei apariție va fi la iUmor, emisiune pe care o urmărește cu plăcere de la primele sezoane.

Sunt show-uri pe care le urmăream sezon de sezon, iUmor fiind unul dintre ele, așa încât, în momentul în care a venit invitația de a mă așeza la masa juriului o ediție, am primit-o cu mult entuziasm”, a spus actrița, potrivit SpyNews.

Monica Bîrlădeanu a jucat în serialul marca Pro „Vlad”, unde a interpretat rolul Carlei. În trecut, a prezentat emisiunea „Ferma vedetelor” la același post. Actrița are în portofoliu mai multe filme de succes, atât lung-metraje, cât și seriale. A jucat în „Moartea domnului Lăzărescu”, „Despre oameni și melci”, „Faci sau taci”, „Francesca” și a avut un rol și în serialul american „Lost”.

 

Urmăriți Impact.ro și pe