O vedetă de la Antena 1 a anunțat că este însărcinată. A dezvăluit și cine e tatăl copilului

Ana Anitoiu 28.09.2022, 12:56

O vedetă de la Antena 1 a anunțat că este însărcinată. Tânăra a dezvăluit și cine e tatăl copilului, precum și care este primul subiect pe care se contrazice deja cu partenerul ei în privința bebelușului lor, care se va naște în primăvară.

Ce vedetă de la Antena 1 a anunțat că va deveni mamă

Prezentatoarea emisiunii „Hello chef” de la Antena 1, Roxana Blenche, a anunțat pe rețelele sociale că va deveni mamă pentru prima dată. Vedeta a publicat imagini cu ecografiile sale și a precizat că bebelușul ei va veni pe lume în primăvară.

„Într-o zi de primăvară o să cunoașteți noul membru al Familiei Bucur-Blenche. Mami zice că sunt un Blenchișor, iar Tati zice că sunt un Bucuraș. Vă las pe voi să decideți. Vă pupă Bucurașul Blenchișor!”, a scris prezentatoarea emisiunii culinare „Hello Chef” de la Antena 1.

O vedeta de la Antena 1 a anuntat ca este insarcinata
Roxana Blenche

Cine este tatăl copilului

Discretă în privința vieții sale personale, Roxana Blenche are o relație de peste trei ani cu tatăl copilului ei, Cătălin Gabriel Bucur. Partenerul prezentatoarei emisiunii „Hello Chef” lucrează în domeniul juridic. Deși amândoi sunt din Baia Mare, povestea lor de dragoste a început după ce s-au cunoscut în București.

„Suntem împreună de 3 ani și jumătate. El lucrează în domeniul juridic, este mult mai bine așa. Fiecare cu meseria lui, suntem foarte fericiți. Noi amândoi suntem din Baia Mare, ne știam de mai mult timp și ne-am reîntâlnit în București. Este mai mare cu un an decât mine.

Da, avem planuri de viitor, ne gândim la căsătorie. Asta este viața omului, decurge, ne naștem, suntem copii, devenim adolescenți, devenim adulți, după care te căsătorești, își dorești copii, îmbătrânim și părăsim lumea. Ăsta este ciclul vieții, pe care orice om și-l dorește”, spunea la un moment dat Roxana Blenche la Antena Stars.

Roxana Blenche, câștigătoarea unui sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”, a dezvăluit, în urmă cu ceva timp, că se pregătea să devină inginer zootehnist atunci când viața ei a luat o altă turnură. În anul 2015, când era în anul patru de facultate, sora ei i-a făcut rost de un interviu, fără ca ea să știe, pentru un post de bucătar la un restaurant fine dining ce se deschidea la Baia Mare. S-a prezentat, a obținut postul, i-a plăcut să lucreze în bucătărie și a rămas în domeniu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...