O tânără de 18 ani și-a omorât întreaga familie, într-un accident rutier. Ce au descoperit polițiștii la fața locului

Andreea Bisinicu 22.01.2021, 13:13
O tânără de 18 ani și-a omorât întreaga familie, într-un accident rutier. Ce au descoperit polițiștii la fața locului

O tânără de 18 ani și-a omorât întreaga familie, într-un accident rutier. Mașina șoferiței fără experiență a intrat într-un TIR. Tragedia a lăsat îndoliată o întreagă comună din Iași. Tânăra luase carnetul de conducere de numai câteva luni când s-a produs nenorocirea care i-a omorât tatăl, unchiul și mătușa. Ce au descoperit autoritățile la fața locului.

O tânără de 18 ani din Iași și-a omorât întreaga familie

Tragedie de nedescris într-o localitate din județul Iași. Adeline Năstase, o tânără în vârstă de 18 ani din Iași, și-a omorât întreaga familiei, din cauza neglijenței de la volan. Femeia a provocat un accident rutier îngrozitor, atunci cînd a intrat cu mașina din plin într-un TIR. Fata nu s-a asigurat, la timp, la ieșirea de pe un drum secundar și, pentru că nu a acordat prioritate, automobilul său a fost lovit în plin de camionul care venea de pe celălalt sens.

În urma accidentului din localitatea Scânteia, au murit trei oameni și alți trei au fost răniți. Victimele sunt rudele șoferiței lipsite de experiență. Pe bancheta de spate călătoreau, alături de ea, tatăl în vârstă de 77 de ani, mătușa de 70 de ani și unchiul acesteia, în etate de 67 de ani. Din nefericire, pentru aceștia nu s-a mai putut face nimic, deoarece au decedat pe loc. Mama tinerei șoferițe, care se afla pe locul din față, în dreapta șoferului, a fost transportată de urgență la spital. Întreaga familie a șoferiței neglijente avea domiciliul stabilit în localitatea Țibănești.

„ISUJ Iași intervine pe raza localității Scânteia la un accident rutier produs între un autotren și un autoturism, soldat cu 5 victime. La sosirea echipajelor la faţa locului s-a constat faptul că 3 victime prezintă leziuni incompatibile cu viaţa, iar celelalte 2 sunt conștiente. Se intervine cu 2 autospeciale de stingere, un echipaj de prim ajutor și un echipaj de terapie intensivă mobilă. Situația este în dinamică.” au declarat reprezentanții ISU Iași, exclusiv pentru bzi.ro

Adelina Nastase este soferita de 18 ani care a provocat un accident in localitatea Scanteia, in urma careia au murit tatal, matusa si unchiul ei
Adelina Nastase este soferita de 18 ani care a provocat un accident in localitatea Scanteia, in urma careia au murit tatal, matusa si unchiul ei

Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă

În urma impactului, accidentul a lăsat trei răniți. Adelina, șoferița de 18 ani, mama tinerei care se afla la volan și șoferul camionului au scăpat cu viață și au fost transportați de urgență la spital. Tânăra care se afla la volanul automobilului care a provocat accidentul a suferit lovituri la cap și la abdomen. Mama șoferiței se află în stare critică, fiind intubată. Femeia respiră cu ajutorul aparatelor de ventilație mecanică.

„Şoferiţa de 18 ani cu traumatism cranio-facial, cranio-cerebral, contuzie toraco-abdominală. Sperăm să aibă o evoluţie favorabilă. Pasagera dreapta faţă, o femeie de 50 de ani, adusă în stare critică, intubată, ventilată mecanic, stabilizată. Leziunile sunt de tip politraumă.

Șoferul TIR-ului în vârstă de 40 de ani a fost deja externat din spital. Bărbatul s-a ales cu un picior rupt, în urma accidentului cu automobilul condus de tânăra de 18 ani, dar acum se află în afara oricărui pericol. Anchetatorii au dechis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Potrivit oficialilor, șoferul a fost testat pentru alcoolemie, dar a ieșit negativ. Cei de la Rutieră, care au fost la faţa locului, au măsurat frânele șoferului TIR-ului, care se întindeau pe o suprafaţă de aproximativ 10 metri. Oamenii legii vor face o expertiză pentru a calcula şi viteza cu care circula şoferul pe porţiunea de drum respectivă.

Sursa foto – ziaruldeiasi.ro

Urmăriți Impact.ro și pe