O româncă face furori peste hotare. Prestația tinerei a întors toate scaunele la Vocea Germaniei. O melodie românească i-a purtat noroc. Video

Anca Manolica 02.09.2022, 16:39

Nadine Pimanov, o tânără româncă, orfană și fără adăpost, a cucerit juriul de la „Vocea Germaniei”. În vârstă de 25 de ani, aceasta a făcut un spectacol deosebit pe scena show-ului, interpretând piesa „Dragostei din tei” de la O-zone. Prestația tinerei a întors toate scaunele antrenorilor în episodul 4 al emisiunii „Vocea Germaniei”. Află-i întreaga poveste.

Nadine, tânăra care i-a impresionat pe jurații de la „Vocea Germaniei”

Nadine Pimanov, o româncă în vârstă de 25 de ani, i-a impresionat până la lacrimi cu talentul, dar și cu povestea ei de viață pe jurații de la „Vocea Germaniei”. Tânăra a cântat megahitul românesc „Dragostei din tei” de la O-zone, întorcând toate cele patru scaune ale juraților.

Tânăra a povestit faptul că, la numai 18 ani, ea rămas fără mamă și fără un loc unde să doarmă, iar viața sa nu a fost deloc una ușoară. După cum a spus chiar Nadine, moartea mamei a tras covorul de sub ea. Pentru că dintr-o dată s-a trezit fără nimic, ajungând să doarmă la niște prieteni. Cu toate acestea, chiar dacă a întâmpinat multe greutăți, aceasta și-a urmat marea pasiune: muzica.

„Nu aveam nicio perspectivă, nu știam ce să fac cu viitorul meu. Eram fără speranță. Înseamnă incredibil de mult pentru mine faptul că am propriul meu regat, pentru că știu că am lucrat singură la fiecare detaliu. Acest lucru este valoros pentru mine, pentru că nu mi-a fost întotdeauna atât de bine”, a declarat românca în audițiile pe nevăzute de la „Vocea Germaniei”, potrivit stiridiaspora.ro.

Ce au spus jurații despre prestația ei

În episodul 4 al emisiunii „Vocea Germaniei” 2022, Nadine Pimanov a pășit în fața antrenorilor cu o atitudine de femeie învingătoare, pentru care muzica este mult mai mult decât un hobby: „Muzica a fost întotdeauna și este încă o terapie pentru mine, care mi-a dat întotdeauna multă putere și continuă să o facă.”

Rae Garvey (49 de ani), Mark Forster (39 de ani), Peter Maffay (72 de ani) și Stefanie Kloss (37 de ani) au fost cu adevărat impresionați de vocea ei. Aceasta din urmă a exclamat: „Pentru 25 de ani, pari deja incredibil de experimentată”.

Nadine, tânăra care i-a impresionat pe jurații de la „Vocea Germaniei”
Nadine, tânăra care i-a impresionat pe jurații de la „Vocea Germaniei”

În cele din urmă, Nadine Pimanov a decis că dorește să facă parte din echipa lui Rea Garvey. „Ne-ai atins pe toți cei de aici. Ai făcut-o atât de bine. Cred că ai fost grozavă”, a spus juratul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...