O româncă din Italia și-a băgat iubitul la închisoare. Ce a făcut înainte ca bărbatul să ajungă în spatele gratiilor

Ana Anitoiu, Mihai Roșoiu 27.01.2022, 15:52
O româncă din Italia și-a băgat iubitul la închisoare. Ce a făcut înainte ca bărbatul să ajungă în spatele gratiilor

O româncă din Italia și-a băgat iubitul la închisoare la începutul noului an. Sentința a fost pronunțată de o instanță marți, 25 ianuarie. Femeia în vârstă de 41 de ani era angajată să asiste un pensionar din localitatea Montecchio atunci când i-a venit o idee ce l-a costat scump pe concubinul ei. Nici ea n-a scăpat basma curată.

Ce a făcut românca din Italia înainte ca bărbatul să ajungă în spatele gratiilor

Unui bărbat italian în vârstă de 47 de ani rezident în localitatea Vallefoglia din provincia Pesaro e Urbino (Marche), relația cu o româncă i-a adus doi ani de închisoare. Totul după ce femeia a avut o idee ce l-a pus direct în vizorul autorităților.

Mai exact, în luna februarie a anului trecut, românca s-a gândit să obțină niște bani în plus. Femeia a luat cardul bancar al bărbatului în vârstă pe care-l îngrijea și a retras 500 de euro. Apoi, i-a dus cardul înapoi acasă, sperând ca el să nu observe că lipsește această sumă din cont.

Însă, nu i-a mers. Probabil informat de bancă referitor la retragerea celor 500 de euro din contul său, pensionarul italian a apelat la carabinierii din localitate ca să denunțe furtul.

O romanca din Italia si-a bagat iubitul la inchisoare
Romanca din Italia, condamnata alaturi de concubin

Cum a ajuns bărbatul la închisoare din cauza româncei din Italia

Concubinul româncei din Italia a încercat să o scape de consecințele furtului pe care l-a vrut neobservat. Astfel, bărbatul a luat fapta asupra lui. dar în zadar. Autoritățile au descoperit adevărul. O instanță l-a condamnat la doi ani de închisoare pentru însușirea infracțiunii ce a fost comisă de concubina lui.

Pe de altă parte, potrivit presei din Italia, nici românca n-a scăpat basma curată. Asemenea concubinului ei, ea a fost condamnată la doi ani de închisoare pentru că a folosit cardul bancar al pensionarului de care avea grijă ca badantă și pentru că i-a furat cei 500 de euro.

Românca și concubinul ei, reprezentanți în instanță de același avocat italian, au ales varianta unui proces scurt, astfel încât să primească o sentință redusă. Prin urmare, amândoi au renunțat la dreptul de a-și putea dovedi nevinovăția, iar sentința le-a fost dată de judecători doar în baza dovezilor aduse de procurori.

Astfel, în urma unui gest al româncei din Italia, pe care ea a sperat că pensionarul italian nu-l va observa, atât ea, cât și concubinul ei de naționalitate italiană, care a încercat să o acopere, sunt nevoiți să petreacă următorii doi ani în spatele gratiilor pentru faptele lor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...