O româncă din Italia a răpit un bătrân de 94 de ani. Voia să se mărite cu el, ce a urmat

Nicu Stan 09.02.2022, 14:34
O româncă din Italia a răpit un bătrân de 94 de ani. Voia să se mărite cu el, ce a urmat

O româncă din Italia a răpit un bătrân de 94 de ani. Voia să se mărite cu el, ce a urmat este halucinant. Îngrijitoarea româncă a fost găsită în La Spezia împreună cu nonagenarul pe care îl răpise. Unde au fost găsiți cei doi, vedeți în rândurile de mai jos.

O româncă l-a răpit pe bătrânul de care avea grijă pentru a se căsători cu el. Câți ani are bătrânul

Marți, autoritățile i-au găsit pe cei doi dispăruți într-o mașină parcată în La Spezia. Cei doi au dispărut încă de luni, când casa bărbatului din Lido di Camaiore a fost mistuită de un incendiu. Joi, îngrijitoarea româncă va fi judecată în stare de libertate pentru răpire în formă agravantă.

Conform celor reconstituite de Poliția Locală, asistată de carabinierii din Viareggio, încă de luni dimineață, familia bătrânului pierduse urma ei și a bărbatului de 94 de ani, aceștia lăsând în urmă o casă și o anexă complet distruse de incendiu.

Ingrijitoarea romanca are jumate din varsta celui cu care vrea sa se casatoreasca
Ingrijitoarea romanca are jumate din varsta celui cu care vrea sa se casatoreasca

Fugarii erau bine amândoi

Întreaga poveste a fost dezvăluită grație unei sesizări primite ieri dimineață, după o intervenție a personalului sanitar pe Viale Italia, unde românca fusese văzută întinsă pe scaunul șoferului, probabil că dormea.

La fața locului au ajuns imediat două patrule cu inspectorii de serviciu, care au demarat ancheta. Cele două persoane se aflau în stare fizică bună și după identificare au fost duse la camera de urgență din Sant’Andrea.

Cine a anunțat dispariția celor doi

Carabinierii de la Comandamentul Provincial din La Spezia au venit pentru investigații, astfel că ofițerii au reușit să identifice identitatea celor două persoane: un bătrân înstărit din Lido di Camaiore și îngrijitoarea sa, care locuia în aceeași casă cu el. Fiica bătrânului a descoperit și anunțat dispariția.

Bătrânul nu a ieșit niciodată din casă de bună voie și nu și-a luat la el telefonul mobil. De altfel aparatul a fost închis pe tot parcursul zilei. Astfel, badanta româncă, al cărei telefon a fost găsit printre rămășițele apartamentului, l-ar fi convins apoi să plece pe o ușă din spate, sub pretextul că îl duce la o programare la medic, care însă nu a avut loc.

Este posibil ca cei doi să se fi căsătorit deja

Femeia avusese grijă să ia cu ea documentele sale și ale bătrânului, mai informează poliția locală și nu este exclus ca ea să le fi folosit deja cu ocazia unei căsătorii improvizate care ar avea rolul să o îmbogățească.

Urmăriți Impact.ro și pe