O nouă vedetă din România sare în apărarea lui Rareș Prisacariu. Intervenție nervoasă în scandalul momentului

Ana-Maria Tudor 17.05.2023, 14:15
O nouă vedetă din România sare în apărarea lui Rareș Prisacariu. Intervenție nervoasă în scandalul momentului

Florin Zamfirescu a intervenit în apărarea lui Rareș Prisacariu, câștigătorul Românii au Talent 2023. După ce tânărul talentat a obținut premiul în cadrul concursului, opinia publicului din România s-a împărțit în două tabere, pe de o parte, există cei care îl laudă pe Rareș pentru talentul său unic și pentru performanțele sale remarcabile, iar pe de altă parte, sunt și cei care au criticat dur prestația sa.

Florin Zamfirescu sare în apărarea micuțului geniu

Rareș Prisacariu, câștigătorul premiului Românii au Talent 2023, a fost subiectul unor controverse aprinse în mediul online, unde mulți au contestat talentul micuțului. În ciuda acestor critici, actorul Florin Zamfirescu a intervenit și i-a luat apărarea. Rareș Prisacariu, în vârstă de doar șapte ani, a reușit să impresioneze publicul și să câștige premiul în valoare de 120.000 de euro. Cu toate acestea, acesta a fost atacat dur de unii internauți, iar Florin Zamfirescu a dorit să le transmită un mesaj.

„Când mă uit și văd aceste aberații, acest copil este minunat, Eu fac parte din acești copii. La 3 ani, le recitam Regina ostrogoților, la 7 ani interpretăm pe o scenă, la 16 ani am câștigat un premiu național depășindu-l pe Gheorghe Zamfir în 1966, am luat locul 1 pe festival. Cine are griji din astea ar trebui să se îngrijească de sine. Eu îl sfătuiesc doar pe el: Rareș nu asculta pe nimeni, ascultă pe mama ta, du-te pe ulițele pe care le vrei tu, sunt niște oameni răi, sunt oameni nepretențioși, care nu au făcut nimic în viață. S-au plâns că Nadia Comăneci și-a distrus copilăria. În țara asta nu poți să devii mai mult cu aprobarea unor imbecili, Rareș ești minunat, nu ascultă pe nimeni, du-te în drumul tău. Ce grijulii sunt niște nenorociți incapabili care nu au viitor, nu au prezent. Prostul moare de grijă altuia. Suntem înconjurați de imbecili cum să îi strici bucuria unui copil minunat, când poți să te bucuri’, a spus actorul în emisiunea Punctul culminant.

Actorul îi pune cu botul pe labe pe hateri

Florin Zamfirescu i-a transmis un mesaj încurajator lui Rareș Prisacariu. Actorul l-a îndemnat pe micuțul de șapte ani să nu se lase afectat de criticile pe care le primește și să își urmeze visul. El a subliniat importanța de a-i permite copilului să trăiască și să se dezvolte fără a fi descurajat de critici și prejudecăți. Zamfirescu a evidențiat faptul că Rareș Prisacariu are potențialul de a reuși în viitor și îndeamnă criticii să aibă o perspectivă mai deschisă și mai echitabilă față de talentele românești. Acesta subliniază existența unei presupuse directive care încearcă să limiteze reușita românilor și să-i subordoneze în fața altor grupuri europene.

„Mulți au norocul de a nu fi români. Noi stăm și ne uităm în gura unui cretin care nu are nici un fel de comparație, ei nu există, sunt 0. Indiferent că își dau cu părerea, sunt zero, pentru că sunt distrugători. Să nu îți fie teamă, cum să îi fie rușine când e unic? Ai luat marele premiu, mergi mai departe. Suntem înconjurați de cretini’, a mai spus Florin Zamfirescu, potrivit romaniatv.

Urmăriți Impact.ro și pe