O nouă trăsnaie a Margheritei din Clejani. Oamenii au crezut că nu văd bine

Rădulescu Valentin 02.07.2020, 09:33

Margherita de la Clejani clar este o femeie plină de energie și care iubește trăsnăile, după cum ne-a dovedit aceasta în ultimul timp. După celebrul eveniment în care a fost prinsă sub influența substanțelor interzise la volan, fiica Vioricăi de la Clejani ne surprinde din nou. Acum însă este vorba despre o apariție extravagantă, în care vedeta apare cu un nou look.

Margherita de la Clejani face din nou trăsnăi!

După ce a intrat foarte mult în atenția presei pentru o bună bucată de timp, fiica Vioricăi de la Clejani pare să își trăiască viața ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. După toate certurile și scandalurile avute de-a lungul timpului, Margherita de la Clejani a decis să facă o schimbare radicală de look. Acesta poate fi un semn că a trecut peste o perioadă din viață, sau poate că vrea să lase de o parte trecutul. Cert este însă că Margherita nu pare să se fii ”cumințit”, iar astfel vrea să atragă din ce în ce mai mult atenția.

Frumoasa divă a postat recent pe pagina sa de Instagram un videoclip cu noul său look. Vedeta pare că a adoptat stilul roz, dar și o altă culoare la frumoasa ei coafură. De astfel, pentru că este o fire extravagantă, Margherita și-a prezentat noul stil printr-un dans lasciv, dar nu fără a face un semn obscen cu mână la sfârșit, așa cum abordează situația mai nou. Chiar dacă este o adevărată ”domnișoară”, Margherita de la Clejani nu pare să evite astfel de gesturi, pe care probabil le face din cauza ”hate-ului” primit în ultima vreme.

O nouă trăsnaie a Margheritei din Clejani. Oamenii au crezut că nu văd bine
O nouă trăsnaie a Margheritei din Clejani. Oamenii au crezut că nu văd bine

Margherita de la Clejani s-a dat pe trap

Diva a dezvăluit de mai multe ori că se simte ca un star și consideră că este vedetă de Hollywood. Pe lângă asta, Margherita urmează să scoată și o melodie trap, pentru a ne arăta că are dreptate. Noul ”hit” însă, nu a apărut deocamdată, dar vedeta ne confirmă faptul că va fi ceva special. Fiica lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani continuă să ne surprindă pe zi ce trece.

Acum trăiesc așa ca un rock star. Am filmat acum un videoclip nou și o piesă nouă, în zona trap. Îmi place foarte mult trapul și voi aborda această direcție pentru o perioadă”, a spus diva în urmă cu câteva zile la ”Xtra Night Show”.

Urmăriți Impact.ro și pe