O nouă ”trădare” în Pro TV. Un medic făcut celebru de postul din Pache va prezenta o emisiune pe Antena 1

Ana Anitoiu 20.08.2021, 14:46
O nouă ”trădare” în Pro TV. Un medic făcut celebru de postul din Pache va prezenta o emisiune pe Antena 1

O nouă ”trădare” a avut loc în cadrul Pro TV. Un medic care a fost făcut celebru de această televiziune a ”întors armele”. El va prezenta o emisiune la Antena 1, unde va aborda subiecte legate de sănătate. Data la care va începe a fost anunțată.

Ce ”trădare” a avut loc în Pro TV

După ce recent Iulia Albu a ”trădat” Pro TV și s-a alăturat trustului Intact, a venit rândul unei alte peroane pe care se baza televiziunea de pe bulevardul Pache Protopopescu să treacă în această tabără adversă.

Mai exact, medicul specialist în chirurgie generală de la Institutul Clinic Fundeni, Mihail Pautov, care a apărut de multe ori la emisiunea ”La Măruță”, va fi coprezentatorul unei emisiuni. Aceasta se va numi ”MediCOOL” și va fi difuzată de Antena 1 începând de duminică, 29 august, de la ora 15:00.

O noua tradare in Pro TV. Un medic facut celebru de postul din Pache va prezenta o emisiune pe Antena 1
Catalin Maruta si Mihail Pautov

Cine va mai face parte din echipa emisiunii

Alături de doctorul Mihail Pautov, coprezentatori vor mai fi: Meroiu Alexandru Răzvan, medic stomatolog; Elena Popa, medic specialist Dermato-Venerologie şi Estetica Medicală; Iulia Solomon, medic specialist Dermato-Venerologie şi Dermatologie pediatrică; precum și Iuliana Dabija, tehnician nutriţionist, psihonutriţionist şi arbitru naţional în cadrul competiţiilor interne de powerlifting.

Alături de colegii lui, Mihail Pautov va vorbi despre diverse subiecte legate de sănătate şi va răspunde unor întrebări ale telespectatorilor. Medicul a spus că urmăritorii emisiunii vor afla, printre altele, că merită să meargă cât mai des la doctor.

”Sănătatea este complexă şi se sprijină pe multe direcţii: sănătate mentală, sănătate fizică, somn, nutriţie şi sport, relaţii sociale etc. Trebuie să avem grijă de toate acestea, cu paşi mici, dar convingători, simpli şi uşor de realizat. Asta învăţăm la MediCOOL”, a spus Mihail Pautov.

Iulia Albu, ”dublă trădare” pentru Pro TV

După patru ani de colaborare cu Pro TV, Iulia Albu a fost protagonista unei ”duble trădări” a acestei televiziuni. Aceasta deoarece criticul de modă ar fi bătut palma cu trustul Intact nu pentru unul, ci chiar pentru două proiecte.

În primul rând, ea va fi jurat împreună cu Nea Mărin, și el trecut din tabăra Pro TV în cea a Antenei 1. Cei doi, alături de Jean de la Craiova și antrenorul Bogdan Ioniță, vor alcătui juriul noului sezon ”Splash! Vedete la apă”, ce va avea premiera pe 21 și 22 august, de la ora 20.00. Apoi, criticul de modă va avea un show al ei la Antena Stars, numit ”I.A. cu stil”.

”«I.A. cu stil» este mai mult decât un proiect de televiziune. Este un experiment social. Este o șansă pentru oricare dintre noi să o ia de la capăt. Am început deja înscrierile și pe măsură ce echipa mea și cu mine citim poveștile pe care oamenii le trimit pe contul meu de Instagram @iamiuliaalbu devine din ce în ce mai clar că publicul așteptă un asemenea proiect”, a spus Iulia Albu potrivit TVMania.

Printre vedetele care au mai ”trădat” Pro TV de-a lungul timpului se numără și: Loredana Groza, care a plecat de la ”Vocea României” pentru a deveni jurat la ”X Factor” și ”Next Star”; Ștefan Bănică și Mihai Petre care au plecat de la ”Dansez pentru tine” și au ajuns la ”Next Star”, respectiv la ”Asia Express”.