O nouă înregistrare incredibilă cu Dan Diaconescu: „Bine că nu e minoră… Merge la 27?”. Ce a urmat întrece orice imaginație

Beatrice Dumitru 15.04.2023, 22:12
O nouă înregistrare incredibilă cu Dan Diaconescu: „Bine că nu e minoră… Merge la 27?”. Ce a urmat întrece orice imaginație

Dan Diaconescu se află în mijlocul unui scandal, acesta fiind acuzat că a întreținut relații sexuale cu două minore gemene din Constanța. În acest context, într-o înregistrare veche de câțiva ani de la postul OTV apare Dan Diaconescu care își dezvăluie în direct curiozitățile și preferințele în materie de femei. Iată despre ce este vorba.

Ce apare în înregistrarea de la OTV

Dan Diaconescu este acuzat de procurori de act sexual cu minori în formă continuată și folosirea prostituţiei infantile în formă continuată și după o noapte petrecută în arest și câteva zile de arest la domiciliu, acesta a fost plasat sub control judiciar. Fostul patron de la OTV a întreținut relații sexuale cu două minore gemene și chiar a fost filmat în timpul unei întâlniri cu una dintre acestea.

În contextul scandalului în care este implicat, o înregistrare veche de câțiva ani de la postul OTV cu Dan Diaconescu a devenit foarte interesantă. În înregistrare, invitatul emisiunii era Serghei Mizil și a purtat o discuție telefonică cu o femeie pe care intenționa să o întâlnească. Dan Diaconescu a intervenit în discuție și a pus întrebări cu privire la femeia respectivă.

O nouă înregistrare incredibilă cu Dan Diaconescu: „Bine că nu e minoră... Merge la 27?”. Ce a urmat întrece orice imaginație
Dan Diaconescu a fost patronul postului OTV.

Serghei Mizil: Bună dimineața, Oana. Ce faci?

Dan Diaconescu: Ia, ia, ia

Serghei Mizil: Mă urmăreai? Ai voce tânără

Dan Diaconescu: E frumoasă? Ia întrebați-o.

Serghei Mizil: Câți ani ai?

Dan Diaconescu: Ia, ia

Serghei Mizil: Aoleu, 27…

Dan Diaconescu: Bine că nu e minoră… Merge la 27?

Serghei Mizil: 27, da! Are voce foarte drăguță. Și din ce oraș ești?

Dan Diaconescu: Ia

Serghei Mizil: Târgoviște? Nici nu mă costă mult benzina să ajung la tine.

Dan Diaconescu: Dar să vină ea încoace.

Serghei Mizil: Vezi că vin la tine la bloc.

Dan Diaconescu: Dar cât e de înaltă, câte kilograme are?

Stenograme și în dosarul în care este acuzat de relații sexuale cu minore

Și în dosarul în care Dan Diaconescu este acuzat de act sexual cu minori au apărut stenograme care conțin discuții între fostul realizator tv și minorele cu care ar fi întreținut raporturi sexuale. În document apar detalii privind contextul și derularea evenimentelor.

Potrivit procurorilor, Dan Diaconescu încearcă să o convingă pe aceasta că dacă îl va asculta „va avea mult de câştigat în viaţă”. Mai mult, într-o altă conversaţie, fostul șef de la OTV insistă ca fata să îi recomande o prietenă care „să fie virgină”.

Alexandru Morărescu, avocatul lui Dan Diaconescu, susține că stenogramele din dosar apărute în presă, în care fostul om de televiziune cerea fete virgine, nu sunt adevărate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...